Whirlpool AKZM 8420 IX, cuptor 6th Sense cu control touch

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX e unul dintre cele mai avansate aparate electrocasnice de la acest brand și care impresionează. E vorba de un cuptor multifuncțional de 73 litri care poate fi ales alături de o plită foarte elegantă. Combinația e destul de plăcută și nu am ce să-i reproșez, doar că nu oricine își permite pachetul. Pentru cei ce vor o bucătărie nouă cu aparate de ultimă generație, pot lua în calcul resigilatele deoarece funcționează perfect, doar au niște zgârieturi sau deformări insesizabile.

Am pus o poză cu acesta, din care se poate observa controlul electronic al cuptorului și tehnologia 6th Sense. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Păreri pro și contra

Cuptoarele mai accesibile nu oferă atâtea funcții, deci nu sunt mulfuncționale. Cu alte cuvinte, acest cuptor are funcții speciale pe lângă cele standard. Alimentarea e electrică și nici nu veți mai găsi pe gaz deoarece nu se mai fabrică, pentru că un cuptor pe gaz oferă doar dezavantaje. Dotările sale sunt următoarele: control digital cu LCD, clasa A+ (evidențiază consumul de energie), timer, ventilator, grill, 16 funcții, geam de protecție.

Nu văd de ce aș mai enumera toate acele funcții ale acestui model, pentru că mă gândesc că le cunoașteți deja și sunt destul de utile indiferent ce coaceți sau gătiți. Acesta oferă rezultate foarte bune chiar și dacă gătiți mai mult.

Consumul de energie e de numai 0.91 kW/h, iar acesta variază în funcție de puterea sau funcția aleasă. Sunt prezente câteva accesorii clasice care le știți de la alte aparate similare, dar suporturile telescopice sunt un plus pentru orice cuptor. Cu aceste suporturi speciale se poate scoate ușor tava indiferent cât de grea este.

Plusuri: finisaj antiamprentă, control digital, suporturi telescopice, curățare hidrolitică, arată bine, multe moduri etc.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool AKZM 8420 IX e un aparat destul de performant și care poate concura cu orice model concurent. Acesta poate fi achiziționat alături de o plită neagră pe gaz, însă poate vă plac mai mult cele electrice. De aceea, puteți lua în calcul una cu inducție care costă ceva mai mult deoarece are tehnologii mai avansate.

Te-ar mai putea interesa