Whirlpool AKZM 794 IX, cuptor incorporabil cu rotisor

Whirlpool AKZM 794 IX e o alegere foarte bună deoarece are un volum generos, rotisor, control electronic, multe funcții, tehnologie al 6lea Simț etc. Spre deosebire de cuptoarele simple, acesta oferă funcții speciale: Ready 2 cook, Cook3, Maxi Cooking, autocurățare etc. Nu o să vă spun cam ce face fiecare dar trebuie să știți că sunt funcții utile și care poate vă vor fi de folos. Cu siguranță nu e o alegere accesibilă, dar vă recomand acel pachet promo cu plită pe gaz deoarece veți economisi vreo 700 de lei. Deci plita o luați destul de ieftin (ținând seamă cât costă separat). Având în vedere cât costă și că e un incorporabil, trebuie să aveți un mobilier corespunzător.

E bine să aveți întâi incorporabilele și apoi să achiziționați mobila (o comandați în funcție de mărimea incorporabilelor pentru a nu mai întâmpina apoi probleme de instalare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

E un cuptor alimentat electric dar există și cele pe gaz. Prefer cele electrice datorită faptului că încălzirea e mai uniformă și nu e nevoie de acel randament oferit de alimentare cu gaz. Capacitatea cuptorului e ușor peste medie – 67 cm, deci puteți găti mai multe în același timp. Clasa de eficiență energetică e A și să nu vă așteptați la mai mult de la astfel de aparate.

Control cuptorului e electronic deci are un afișaj LED cu timer și toate funcțiile care vi le puteți dori. E dotat cu grill, rotisor, geam de protecție și 15 funcții. Pe partea de funcții și programe are: autocurățare (funcție care vă poate ajuta să curățați mai ușor cuptorul), iluminare interioară, decongelare, blocare acces copii (obligatoriu pentru aparatele cu control electronic deoarece copii pot apăsa ușor butoanele aparatului), menținere cald, tehnologia Al 6lea Simț, Maxi Cooking (pentru cei ce gătesc cantități mai mari) etc. Sunt incluse grătarul combi și tava de coacere.

Consumul său e undeva la 1 kW/h, iar finisajul e de tip inox antiamprentă.

Plusuri: cu acel pachet promo veți economisi destui bani, multe funcții, toate acele caracteristici speciale menționate sus, volumul mare, are rotisor și designul elegant.
Minusuri: cred că prețul.

Whirlpool AKZM 794 IX e un aparat electrocasnic mare dar care poate să ocupe puțin spațiu prin incorporare. Deasemenea acea plită recomandată e alegerea perfectă deoarece negrul dă un plus de eleganță, se asortează cu orice și alimentarea pe gaz dă un randament superior. Poate fi curățată cu ușurință datorită grătarului mai mic și e nevoie de o soluție specială.

Te-ar mai putea interesa