Whirlpool AKZM 6610 IXL, cuptor incorporabil electric

Whirlpool AKZM 6610 IXL e un model premium de cuptor incorporabil care vine cu Inox iXelium, o capacitate foarte mare a cuptorului și diferite funcții care ușurează gătirea acasă ori în bucătăria unui restaurant. Bucătarii profesioniști vor aprecia acest aparat pentru funcțiile sale printre care se numără Maxi Cooking (optimizează prepararea bucăților mari de carne).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat foarte eficient și rezistent. Rezistent deoarece vine cu Inox iXelium, adică cu un material foarte rezistent la arsuri, mai exact nu se văd arsurile pe el.

Cuptorul
Cuptorul

Pe partea de specificații acest model are un volum de 73 litri, grill și clasa A++ de eficiență energetică. Deci, chiar dacă inițial prețul de achiziție e ceva maia mare față de cel al altor modele, pe parcurs o să vă recuperați banii datorită consumului foarte mic de curent.
Pe lângă caracteristicile menționate mai sus, acest model are Maxi Cooking și material iXelium. Mai exact funcția menționată anterior încălzește mai mult plafonul (75%) și mai puțin partea de jos (25%). Lucrul acesta e foarte folositor la gătirea bucăților mari de carne deoarece le va face mai crocante. De asemenea, temperatura va crește lent, lucru care previne uscarea a ceea ce gătiți.
E dotat și cu grill care o să vă ajtue să preparați diferite preparate culinare care nu pot fi făcute atunci când afară e vreme urâtă.

Atuurile modelului de la Whirlpool sunt eficineța, rezistența și că e bun în scopuri comerciale. Vine cu numeroase programe, lucru care-l face multifuncțional. Dar, să nu uitați să vă uitați în manualul de utilizare pentru a vă face o părere despre cum se utilizează treptele cuptorului… fiecărui tip de mâncare îi corespunde o altă treaptă.

Concluzia mea legată de acest model e că e foarte bun, iar utilizarea sa e foarte simplă. Însă înainte a monta aparatul nu ar fi rău să vă uitați peste manualul cu instrucțiuni de utilizare. Același lucru e valabil și pentru prima utilizare deoarece poate că o să învățați ceva nou.

Te-ar mai putea interesa