Whirlpool AKZM 6570 IXL, cuptor incorporabil

În cazul în care dispui de un buget peste medie pentru un cuptor electric de top atunci eu îți recomand un model iXelium marca Whirlpool. Mai exact, eu îți recomand Whirlpool AKZM 6570 IXL deoarece este un model care poate fi incorporat, care e multifuncțional și care dispune de curățare pirolitică (prin arderea grăsimilor, fiind un mod automat de curățare).
După cum ziceam, acesta e un aparat pentru cineva cu un buget mai mare interesat să dețină un cuptor foarte capabil.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în sarcinile pe care le execută. Arată bine deoarece e realizat din Inox iXelium, iar din clipul postat la final poate fi văzut mai bine ce presupune acest lucru.

Aparatul
Aparatul

Modelul AKZM 6570 IXL vine cu niște facilități de top cum ar fi Maxi Cooking și Piroliza. Piroliza e o funcție prin care cuptorul se curăță prin arderea depunerilor. Această ardere se realizează la 500 grade, iar după acest proces trebuie să îndepărtați arsura cu un burete.
Maxi Cooking e pentru cei care vor să gătească bucăți mari de carne sau ceva de genul. Procedeul constă în faptul că funcția încălzește mai mult plafonul cu undeva la 75 procente și mai puțin cel poziționat inferior, adică undeva la 25 procente. Acest lucru duce la realizarea unei mâncări mai crocante.

Lucrurile care vor fi apreciate de acest model sunt capacitatea de 73 litri a cuptorului, consumul foarte mic de curent și disponibilitatea grillului. Normal că vine și cu multe funcții, mai exact 15 care se vor dovedi extrem de utile în prepararea mâncării preferate.

Deci, acest model reprezintă aparatul perfect pentru cineva interesat să-și amenajeze bucătăria perfectă… că e vorba de cea de acasă sau de la un restaurant. Da, poate fi utilizat și în scopuri comerciale deoarece are o capacitate a cuvei foarte mare.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre rezistența aparatului… sau mai bine spus a materialului din care e fabricat.

Lasă un comentariu