Whirlpool AKZM 6560 IXL, cuptor incorporabil A+++

Whirlpool AKZM 6560 IXL e un model cu Al 6lea Simț, ceea ce presupune că e un cuptor incorporabil cu un consum foarte mic de curent… dovadă o face clasa de eficiență energetic A+++ (trei de plus). Un model precum acesta ar fi o recomandare din partea mea pentru cineva care are un buget peste medie și vrea un cuptor premium cu care să scape de grija gazului sau a buteliei (știm cu toții de complicațiile care vin cu alimentarea pe gaz, complicații cum ar fi cele când gazul e rece sau când se termină butelia la jumătatea procesului de coacere).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte eficient din toate punctele de vedere.

Cuptorul
Cuptorul

Pe partea de caracteristici, Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXL are alimentare electrică, capacitate de 73 litri (mai mult decât la aragaz care are cam 60 și ceva), multe funcții și accesorii utile cum ar fi o tavă de coacere și două grătare.
Datorită capacității mai sus amintite o să preparați chiar și preparate mari din carne, iar funcția Maxi Cooking o să vă ajute în acest sens.
Dar, nu funcția de mai sus impresionează, ci funcția Cook3 care presupune că putem prepara până la 3 feluri în același timp (feluri asemănătoare deoarece normal că mirosul se va propaga de la un fel la altul).

Lucrurile pozitive la acest aparat sunt prezența a multor tehnologii utile, consumul foate mic de curent, faptul că e bun pentru bucătării mici și mari, dar și aspectul premium. Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut un preț mai mic, iar acesta ar fi singurul dezavantaj.

Concluzia mea e că acest cuptor o să te ajute să gătești eficient, că e vorba despre acasă sau într-un mic local/pensiune. Deoarece vine cu foarte multe funcții și facilități eu aș recomanda să vă luați liber o jumătate de oră și să citiți instrucțiunile pentru a vă familiariza cu treptele și cu ce se poate prepara cu el.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată aparatul am pus alături un preview cu un aparat care arată la fel, dar are funcționalitate oarecum similară.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Whirlpool AKZM 6560 IXL, cuptor incorporabil A+++”

  1. Flexi cook 3 permite gatirea a 3 produse independente ca si arome(Ex:peste si sarmale), singura conditie fiind ca timpul de coacere sa fie apropiat pentru produsele alese. Acest lucru este posibil datorita modului de circulare a aerului cald in cuptor.

Comentariile sunt închise.