Whirlpool AKZM 6540 IXL, cuptor incorporabil

Whirlpool AKZM 6540 IXL e un cuptor premium marca Whirlpool care vine cu Inox iXelium și o capacitate de 73 litri. Modelul de față vine de la un brand foarte cunoscut și apreciat, mai exact e vorba despre un brand american.
Eu zic că e perfect pentru acasă ori bucătăria unui restaurant deoarece vine cu capacitatea mare și numeroase funcții utile.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi » care e ceva mai mare decât al altor modele, însă asta deoarece e un aparat foarte rezistent și deoarece vine cu foarte multe funcții utile. Funcții care o să le prezint mai jos.
Alături am pus și o poză așa încât dvs. să vă faceți o părere despre cum arată acest aparat electrocasnic.

Cuptorul
Cuptorul

Modelul AKZM6540IXL e unul electric, lucru care e foarte bine deoarece scăpați de gijile care le-ați putea avea la modelele pe gaz. Vine și cu numeroase funcții extrem de utile cum sunt Cook 3, Ready 2 cook și Maxi cooking.
Cook 3 e o caracteristică prin care aparatul poate prepara 3 feluri de mâncare în același timp. Acest lucru trebuie mulțumit în mare parte capacității cuptorului care e foarte mare… mai exact de 73 litri.
Dacă vă întrebați ce e Maxi cooking și dacă nu cumva e un derivat al caracteristicii de mai sus atunci trebuie să știți că e ceva total diferit, dar are legătură cu prepararea mâncărurilor mai mari… în special a bucăților mari de carne.
Cred că mai întâi trebuia să zic ce presupune Ready 2 cook deoarece e o funcție care elimină necesitatea preîncălzirii.

Lucrurile care le apreciez la acest model sunt prețul nu prea mare (dacă luăm în considerare cu ce dotări vine la pachet), calitatea incredibilă a marerialelor folosite la construcția sa și că e multifuncțional.

În rest, pot spune despre acest model că e unul foarte bun cu un consum de curent foarte mic, iar din această cauză are clasa A++ de eficiență energetică. La interior are un inox special numit iXelium, iar particularitatea acestuia e că nu se înegrește și că grăsimea nu se preinde de el.

Te-ar mai putea interesa