Whirlpool AKZM6520IX, cuptor incorporabil

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM6520IX e unul premium care o să te ajute să prepari mâncarea așa cum dorești. Poate fi utilizat succes acasă cât și la bucătăria unui mic restaurant deoarece are un volum de 73 litri… lucru care înseamnă că puteți prepara multă mâncare cu el.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu tehnologia al Șaselea Simț care vă va ajuta să gătiți mai eficient. Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum arată acest aparat.

Aparatul
Aparatul

Lucrurile importante la acest model sunt faptul că e un model pe curent electric, că are o capacitate de 73 litri, clasa A de eficiență energetică, multe programe și că e făcut din materiale calitative.
Modelul de față vine cu niște caracteristici de top printre care se numără Cook 3, Maxi Coking, Ready 2 cook și al 6-lea Simț, iar în rândurile ce urmează am să scriu câteva cuvine despre fiecare.
Al Șaselea Simț presupune că aparatul determină temperatura și timpul necesar preparării așa încât dvs să nu trebuiască se verificați periodic dacă mâncarea e făcută. Plus că afișează informațiile aferente pe afișajul mare.
Ready 2 cook presupune că aparatul nu mai trebuie preîncălzit deoarece are un sistem puternic de convecție. Astfel, se fac economii de până la 25% cu privire la timpul de preparare și 20% de energie.
Cook 3 e o altă caracteristică foarte utilă care presupune că se pot prepara 3 tipuri de mâncăruri în același timp, deci aparatul e perfect pentru restaurante deoarece așa clienții nu o să trebuiască să aștepte mult după mâncare.
Maxi Cooking optimizează prepararea bucăților mari de carne.

Eu apreciez la acest model că are multe caracteristici utile cum ar fi cele menționate mai sus, capacitatea e foarte mare, iar consumul de curent e mic.

În concluzie, dacă vrei un cuptor care e incorporabil și arată bine atunci acesta ar fi o variantă foarte bună. Mai mult de atât e unul dintre cele mai performante cuptoare de pe piață, lucru care înseamnă că o să poți pregăti mâncarea rapid și bine.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Whirlpool AKZM6520IX, cuptor incorporabil”

  1. Functia Cook 3 permite coacerea a 3 blaturi sau 3 foi pt prajituri deodata ? Multumesc mult.

  2. Am acest cuptor si am mari probleme cu el. Porneste si se opreste din functionare cand vrea el. Atat in stand by cat si in timpul coacerii. Din octombrie pana acum am sezizat service-ul de trei ori si a durat aproape cate o luna de fiecare data pana au inlocuit cate o piesa din el si tot nu s-a rezolvat problema. Problema cea mai mare e ca reprezentanta whirpool nu raspunde la telefon niciodata si nici la mail nu da nici un raspuns. Daca ai ghinionul sa ai probleme cu produsul nu ai nici o sansa sa rezolvi decat probabil cu OPC ul pt ca celor de la Whirpool nu le pasa. Ti-au vandut produsul si gata. Degeaba scrie in garantie ca daca nu se rezolva problema in 15 zile calendaristice iti schimba produsul in realitate iata ca sunt aproap 4 luni si nu pot folosii acest cuptor.

Comentariile sunt închise.