Whirlpool AKZ9 6270 IX, model 6th Sense de 73 litri

Pe piață există multiple cuptoare incorporabile dar modelul Whirlpool AKZ9 6270 IX ar trebui să fie prima alegere deoarece pe lângă faptul că vine de la numărul 1 mondial are 6th Sense, o capacitate mare, eficiență energetică deosebită și multiple funcții.
O plită care merge cu acest aparat ar fi GMA 6422 IXL (tot de la Whirlpool).

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat aspectiv și cu multe dotări utile.


Avantaje

La cuptoare Al Șaselea Simț presupune altceva decât la mașinile de spălat ori aparate frigorifice. Mai exact aparatul are 3 componente: simț, adaptare și control. În acest fel aparatul face totul pentru dvs și nu mai e nevoie să verificați periodic dacă mâncarea este gătită.
Whirlpool AKZ9 6270 IX deține caracteristica de autocurățare pirolitică, adică prin artere a depunerilor.
E un model profesionist deoarece are o capacitate mare de 73 litri. În acest fel poate fi utilizat pentru acasă, dar și în scopuri comerciale (la un restaurant, pensiune etc). Tehnologii caracteristice aparatelor cu un volum mare sunt maxi Cooking, Ready2Cook și Cook3 (permite gătirea mai multor feluri de mâncare în același timp).
Cei de la Whirlpool s-au gândit la orice întrucât aparatul are un sistem de amortizare numit Soft Closing. Atunci când închideți ușa aceasta nu va fi trântită.
Are 16 funcții printre care decongelare, treapta pizza și încălzire rapidă.

Dezavantaje

Principalul dezavantaj ar fi cel de cost. Dar, având în vedere că aparatul e unul cu utilizare îndelungată eu zic că nu e un preț exagerat. Investiția într-un astfel de electrocasnic e una foarte bună deoarece aparatele Whirlpool sunt extrem de rezistente și vă pot ține și o viață.

Concluzii

Modelul acesta se adresează persoanelor care vor ceva de calitate și care să fie durabil.
Din punct de vedere energetic are un consum mic de 0,87 kWh căruia îi corespunde clasa A+.
Aspectiv arată de nota 10 având inox antiamprentă care se va potrivi dpdv cromatic cu orice mobilă.

Te-ar mai putea interesa