Whirlpool AKZ9 6230 WH, cuptor incorporabil de 73 litri

Pentru cei interesați de un incorporabil de top recomand modelul Whirlpool AKZ9 6230 WH care e un cuptor electric cu o capacitate mare de 73 litri. Nu doar facilitățile sunt de top ci și fiabilitatea deoarece vorbim despre un aparat cu o garanție de 6 ani. Whirlpool a ajuns numărul 1 la nivel mondial prin oferirea unor produse foarte fiabile (care rezistă foarte mult).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acest cost primim un aparat care vine cu multiple funcții printre care ar fi cea 6th Sense (e una automată) și cele care ajută la gătirea unei cantități mai mari (Ready2cook, maxi Cooking).


Pro

E un aparat economic deoarece vorbim despre un consum energetic mic de 0,85 kWh. Din această cauză are clasa A+ de eficiență energetică.
Alimentarea aparatului e la 230V, deci monofazică, iar cordonul de alimentare are o lungime de 1,3 metri.
Soft Closing e o caracteristică a acestui aparat care presupune că închiderea ușii se realizează într-un mod amortizat.
Întreținerea aparatului e una destul de ușoară deoarece dispune de autocurățare de tip catalitic. Acest lucru presupune că aparatul are panouri care fac scrum din grăsime.
Astfel de aparate sunt preferate în defavoarea celora pe gaz deoarece în procesul de pregătire a mâncării nu au loc arderi de gaze. În general, arderile de gaz au un miros specific și sunt dăunătoare.

Contra

Costul de achiziție e un pic cam mare, dar trebuie să rețineți că e vorba despre un aparat premium care poate fi utilizat acasă, dar și în scopuri comerciale.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un aparat premium din toate punctele de vedere atunci acest model ar fi recomandarea mea. Utilizarea sa nu e deloc complicată având un panou de comandă standard și un display destul de mare. Designul poartă numele de Absolute, având un buton central de la care poate fi operat.
Trebuie să fac mențiunea că garanția de 6 ani e o promoție, garanția standard fiind de 2 ani. Puteți intra în posesia garanției de 6 ani prin înregistrarea produsului în promoție, lucru menționat aici.

Te-ar mai putea interesa