Whirlpool AKZ9 6230 S, model multifuncțional de 73 litri

Dacă vă interesează un cuptor capabil atunci vă recomand modelul Whirlpool AKZ9 6230 S care e unul multifuncțional și dotat cu un un volum de 73 litri. Consumul energetic e unul mic deoarece vorbim despre clasa A+ de eficiență energetică, iar pentru cei pretențioși există diverse funcții utile printre care și cea 6th Sense.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». La prima vedere pare mare, dar așa e și capacitatea sa, iar brandul e numărul unu fără dar și poate.
Din poză puteți vedea că are un panou de comandă aspectuos cu un display mare așa încât să poată fi citit cu ușurință timpul rămas.


Pro

Modelul Whirlpool AKZ9 6230 S e unul ușor de întreținut deoarece are autocurățare catalitică. În acest fel aparatul e foarte ușor de curățat.
Pentru cei care gătesc foarte mult, cantități mari de alimente ori mai multe feluri de mâncare în același timp trebuie spus că aparatul are Maxi Cooking, Ready2cook și Cook 3.
Se vede de la distanță că e vorba despre un cuptor premium, iar de la prima folosire se va vedea din apropiere caracterul premium. Ușa aparatului e una care se închide amortizat așa încât chiar și cei neîndemânați nu vor strica aparatul.
Caracteristica Al Șaselea Simț de la aparatul de față are rolul de 1 monitorizare al energiei absorbite de alimente și în funcție de acest lucru determină temperatura și timpul de preparare, 2 monitorizează pierderile de căldură și adaptează temperatura, 3 oferă feedback constant la display.
Fiind un aparat cu convecție este eliminată necesitatea preîncălzirii și în acest fel se fac economii de până la 25 procente. Această funcție e numită Ready 2 cook.

Contra

Analizând aparatul realizăm că e unul de top și că minusurile sale nu există.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un aparat avansat din toate punctele de vedere atunci acest model ar fi recomandarea mea. Aspectul e de nota 10 deoarece e vorba despre un model pe culoare quatz light, adică un fel de gri deschis.

Te-ar mai putea interesa