Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool AKZ9 6230 NB, model 73 litri, multifuncțional cu clasa A+

Whirlpool AKZ9 6230 NB e un cuptor incorporabil de top de la numărul 1 mondial în materie de electrocasnice. Pe lângă faptul că are un volum de 73 litri are și multiple funcții (ceea ce-l face multifuncțional).

Acest model premium vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu 6th Sense (Cel de-al Șaselea Simț). Puteți observa din imaginea de alături că aparatul e unul foarte aspectiv, culoarea fiind una neagră.

Pentru

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ9 6230 NB e unul aspectiv pin faptul că are un aspect de cristal negru. Panoul de comandă e unul minimal, iar în centru e simbolul 6th Sense.
Printre funcțiile premium al acestui electrocasnic ar fi coacerea convențională, decongelare, pizza/pâine, Maxi cooking și Ready 2 Cook.
E ușor de întreținut, autocurățarea fiind una catalitică. Curățarea catalitică presupune că aparatul are panouri speciale care absorb grăsimea și mai apoi o transformă în cenușă fină.
Este vorba despre un model eficient energetic deoarece consumul energetic e de 0,91 kWh, iar acestuia îi corespunde clasa A+.
Coacerea e una uniformă, iar acest lucru se datorează în parte tehnologiilor, ventilatorului și faptului că este electric.
Un avantaj major e faptul că aparatul e electric deoarece în acest fel nu au loc arderi de gaze care degază mirosuri neplăcute ori substanțe dăunătoare.

Contra

Din păcate nu e dotat cu rotisor, dar nu cred că este un inconvenient major. În schimb, are Turbo grill care presupune că aparatul folosește ventilatorul atunci când mâncarea e pe grill pentru ca aceasta să se rumenească uniform și rapid.

Concluzie

Modelul de față e unul de top pentru cei interesați în a găti mâncărurile preferate. Poate fi utilizat cu succes acasă ori în scopuri comerciale (în acest sens vă va ajuta capacitatea mare și multitudinea de funcții).
Comparativ cu alte modele acesta e unul care poate găti simultan mai multe feluri de mâncare deoarece are tehnologia Cook3 care permite gătirea simultană pe mai multe nivele… fără ca mirosurile să se amestece.
Ca orice alt aparat premium și acesta are închidere amortizată numită Soft Closing.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu