Whirlpool AKZ9 6220 IX, avantajele acestui model

Whirlpool AKZ9 6220 IX e un cuptor de top, lucru care se vede de pe urma dotărilor cât a faptului că arată modern. În acest articol vor evidenția principalele motive pentru care ar trebui să te orientezi înspre acest model.

Dar, înainte de toate trebuie să menționez că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de la numărul 1 la nivel mondial.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare argintie cu un panou de comandă. Pe butonul rotativ se poate vedea inscripția 6th Sense.

Păreri pro și contra

Modelul AKZ9 6220 IX de la Whirlpool e unul premium datorită multiplelor funcții integrate și a ușurinței în utilizare. Per ansamblu, principalele motive pentru care acest model merită achiziționat sunt în rândurile care urmează:

  • Consumul energetic nu e mare, fiind vorba despre clasa A+ cu un consum de 0,91 kWh. (E vorba despre vechea clasă energetică.)
  • Capacitatea sa e una mare de 73 litri, lucru care ne arată că e util în scopuri profesionale cât și pentru cei care gătesc mult.
  • Fiabilitatea e una bună, lucru arătat prin faptul că are garanție 5 ani pentru motorul ventilatorului.
  • Tehnologia Al Șaselea Simț te va ajuta să setezi cuptorul rapid, existând 6 rețete presetate (fără a fi necesară preîncălzirea).
  • Întreținerea e una ușoară prin faptul că are autocurățare cu aburi, lucru numit SmartClean. De asemenea are cavitate emailată.

Întrebări frecvente

Ce presupune Cook3?

Această funcție presupune posibilitatea gătirii a 3 preparate în același timp.

Are închidere amortizată?

Da, acest lucru fiind numit SoftClosing. În acest fel închiderea e una silențioasă.

E nevoie de preîncălzire?

Nu, deoarece are tasta Ready2Cook. Acest lucru presupune că aparatul are un sistem puternic de convecție care ajută la atingerea unei temperaturi potrivite fără a fi necesară preîncălzirea.

Verdict

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane cu un buget mediu interesate de un produs de calitate cu ajutorul căruia să poată găti mult și calitativ.

Te-ar mai putea interesa