Whirlpool AKZ 562 IX, cuptor incorporabil AKZ562IX

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 562 IX (AKZ562IX) e unul din clasa premium datorită finisajelor, volumului mare, funcțiilor sale și eficienței energetice. În general, modelele mai scumpe oferă funcție de autocurățare iar cea mai eficientă e cea pirolitică. E o modalitate de curățare a cuptorului foarte avansată. Mai precis, arde toate grăsimile și sterilizează în același timp. Bineînțeles consumul de energie e destul de redus la astfel de modele și care e o caracteristică importantă ce trebuie luată în considerare. Cât despre preț, nu pot spune că e unul atractiv, însă e oarecum justificat. Alături de acesta vă recomand doar o plită electrică cu inducție  deoarece mă gândesc că vă doriți o bucătărie modernă. Whirlpool AKZ562IX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

E un cuptor alimentat electric cu clasa de eficiență energetică A-10%. Deci consumă mai puțin decât alte modele cu clasa A, însă acest consum trebuie raportat la volumul oferit de cuptor. E vorba de o capacitate de 65 litri care mi se pare mai mult decât suficientă pentru cei care gătesc mult, deoarece aveți la dispoziție un spațiu generos la interior. Se observă ecran LCD generos care oferă ceva mai multe funcții decât alte LCD. Astfel puteți supraveghea mai bine cuptorul și alege unei funcții e mult mai simplu.

Ca și dotări are: timer, ventilator, grill și 8 funcții interesante. Voi face o listă scurtă cu ele: piroliză, iluminare, decongelare, ușă rece etc. Unele dintre aceste funcții pot fi combinate pentru a obține cele mai bune rezultate. Dar și așa cu un așa grătar și o putere de 2400 W, va face față oricărei provocări. Poate fi alimentat la orice priză însă vă recomand una ceramică deoarece e un electrocasnic mare și consumul nu e chiar de neglijat.

Plusuri: inox antiamprentă (după cum se și numește, nu lasă amprente), design elegant în special că ușa e realizată în mare parte din sticlă neagră, clasa A-10%, autocurățare prin piroliză etc.

Minusuri: nu are ghidaje telescopice.

Acest Whirlpool AKZ562IX e un cuptor de ultimă generație însă nu excelează la toate capitolele, de aceea ar fi bine să verificați ce alternative mai sunt disponibile la acesta și în special că veți găsi multe modele în acest buget. După cum a precizat sus, vă recomand alături de o plită de ultimă generație (cu inducție), deoarece oferă un randament mai ridicat decât cele pe gaz.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool AKZ 562 IX, cuptor incorporabil AKZ562IX”

  1. De ce spui ca nu exceleaza la anumite capitole? Care sunt acestea te rog? (detailat)

Comentariile sunt închise.