Whirlpool AKZ 560/WH, cuptor incorporabil

Whirlpool AKZ 560/WH e un cuptor care nu doar arată bine, ci funcționează la fel. E destinat acelora care vor o soluție pentru o bucătărie modernă, indiferent că e vorba despre o bucătărie de acasă ori una de la un restaurant. În general aceste electrocasnice sunt considerate premium, iar un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc mare deoarece vine cu numeroase programe și facilități. Normal că există modele și mai bune, iar un astfel de model ar fi Bosch HBA43T350, însă vine cu un preț mult superior… și calitate nemțească.

Poze

Se poate vedea cât de bine arată, fiind un model de culoare albă. Cred că puteți vedea foarte clar panoul de comandă care e format din două butoane mari și un ecran LCD. Controlul aparatului se realizează electronic, iar asta cred că e un avantaj deoarece aparatul va avea o greutate inferioară modelelor mecanice.

Cuptorul
Cuptorul

Specificaţii tehnice

E un model pe curent electric și asta vă scutește de griji, dar și de pericolul gazului. Normal că vine cu tehnologii cunoscute cum ar fi Maxi Cooking și al 6lea Simț. Maxi Cooking presupune că aparatul regelază distribuția căldurii sus și jos așa încât carnea să se facă rapid și bine. Cea de-a doua tehnologie, adică Whirlpool al 6-lea Simț e o tehnologie inteligentă care presupune că aparatul prin intermediul unor senzori detectează câtă mâncare e în cuptor așa încât tu să nu trebuie să introduci greutatea sau timpul.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e decent; vine cu tehnologii care te scutesc de multe bătăi de cap, dar asta nu înseamnă că poți folosi aparatul fără a citi manualul deoarece e indicat să arunci un ochi și asupra lui; clasa de eficiență energetică e A, iar asta înseamnă că aparatul are un consum mic de  curent.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Whirlpool AKZ 560/WH e un model pentru cei care vor să gătească diferite mâncăruri ca la carte. Se poate face pizza și chiar grill care să iasă mai bine decât la restaurant. Iar, dacă aparatul e destinat pentru bucătăria unei mici pensiuni atunci cred că va fi apreciat atât de gazdă, cât și de clienti.

Te-ar mai putea interesa