Whirlpool AKZ 560/NB, cuptor incorporabil

Whirlpool AKZ 560/NB e un cuptor incorporabil de 65 litri, cu alimentare electrică și clasa A. Prețul său mai mare sugerează că e vorba de un model din clasa premium, dar și din designul său puteți să vă dați seama despre ce model e vorba. Spre deosebire de altele, acesta oferă un ecran LCD ceva mai mare pentru a controla mai bine programul de spălare. Deasemenea se observă că are un mâner generos care vă ușurează deschiderea ușii. Dacă vi se pare prea scump pentru buzunarul dumneavoastră, puteți alege ratele fixe ori să alegeți un model mult mai ieftin deoarece sunt multe cuptoare interesante chiar și de la acest producător. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Nu sunt multe modele așa de mari care să arate atât de bine, plus că are un consum redus de energie. Se observă că are un finisaj destul de simplu și aceasta și contează atunci când vă interesează eleganța.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de 65 litri care mi se pare suficientă pentru cei care vor un interior spațios pentru a găti diverse mâncăruri ori prăjituri. Are o alimentare de tip electrică care sugerează că nu mai e nevoie de o butelie cu gaz. Vă puteți lua un gând și bineînțeles costul lunar nu e același ca și cel oferit de alimentarea cu gaz. E dotat cu ecran LCD mare, timer, grill, 8 funcții, ventilator și 3 straturi de protecție.

La capitolele programe și funcții oferă: sistem ușă rece, încălzire superioară, funcție decongelare, încălzire inferioară și menținere cald. Puterea cuptorului e de 3650 W, iar consumul e destul de redus (A-10%). La instalare e bine să verificați manualul său deoarece acolo sunt specificate dimensiunile nișei.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design elegant pe negru, control electronic avansat cu ecran LCD mare, multe funcții, ușa cu 3 straturi de sticlă, curățarea catalitică și

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Whirlpool AKZ 560/NB poate fi o alegere bună în special dacă aveți nevoie de unul negru deoarece plita incorporabilă e una neagră. Plita care doriți să o alegeți poate fi una electrică (clasică sau cu inducție) ori pe gaz (e mai ieftină și randamentul e unul pe măsură). Bineînțeles cea pe gaz, ar trebui să fie cu suprafață vitroceramică pe negru ori inox. E alegerea voastră și până la urmă ține de bugetul vostru!

Un comentariu la „Whirlpool AKZ 560/NB, cuptor incorporabil”

  1. Nu e dotat cu ecran LCD mare(mai degraba mic), iar usa chiar daca are 3 straturi de sticla, e destul de firbinte.Functiile speciale sunt de fapt niste simple setari ce pot fi facute la orice cuptor.Nu are senzor de temperatura reziduala.

Lasă un comentariu