Whirlpool AKZ 560/01/IX, cuptor incorporabil de 65 litri

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 560/01/IX e un model cu caracteristici speciale interesante: ecran Evo, A-10%, 65 litri, inox antiamprentă și autocurățare catalitică. Deci are o capacitatea generoasă care e un avantaj de luat în considerare și care vă va fi de folos (dacă gătiți mai mult). Alături de acesta vă recomand o plită cu inducție ori cu gaz, dar la cea cu gaz e bine să fie pe aceeași culoare ca și cuptor (negru și argintiu). Ambele tipuri de plite oferă un plus de randament și mâncarea are un gust bun. În general, aparatele de la acest brand sunt fiabile iar dacă nu vă place cum arată acesta ori dacă vi se pare prea scump, aveți din ce alege.

Alternative pot să fie și de la alte branduri dar un aragaz poate fi o alegere mult inferioară ca preț (trebuie să luați și o plită incorporabilă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Alimentarea acestui cuptor e una electrică deci va găti uniform și eficient. Are un volum de 65 are e ușor peste medie dar nu e cel mai mare cuptor de pe piață. Clasa de eficiență energetică e A și așa e cam la toate cuptoarele. Oricum nu e un aparat care să-l folosiți nonstop. E dotat cu control electronic, ecran LCD, timer, grill, 12 funcții etc.

Printre acele funcții eu menționez: autocurățare catalitică, iluminare interioară, convecție aer fierbinte, decongelare, menținere cald, treaptă pentru pizza și 3 funcții speciale care nu sunt prezente la orice cuptor (turbo grill, dospire, maxi cooking). Sunt incluse ghidajele telescopice care ușurează scoaterea tăvilor. Finisajul antiamprentă și culoare inox îi dau un plus de eleganță.

Plusuri: consum mic de energie, puteți găti cam orice cu el, ușor de folosit, ecran LCD generos etc.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool AKZ 560/01/IX e un aparat electrocasnic mare care trebuie incorporat și trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei și nu cele ale cuptorului (e menționat în manualul de instrucțiuni și e vorba de partea interioară). Ceva mai ieftin e un cuptor cu capacitate mai mică și nu vă recomand cuptoarele pe gaz deoarece nu încălzesc la fel de bine.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool AKZ 560/01/IX, cuptor incorporabil de 65 litri”

Comentariile sunt închise.