Whirlpool AKZ 237 IX

Un astfel de cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 237 IX e unul dintre acele modele pe care le recomand deoarece are alimentare electrică, grill, eficiență energetică A, are culoarea inoxului și vine la un pachet promo interesant. Spun asta deoarece veți economisi 500 lei și veți primi și o mașină de pâine (promoție limitată) dacă-l luați împreună cu o plită incorporabilă Whirlpool AKT 424 NB (e alimentată cu gaz și are aprindere electrică). Nu vă oprește nimeni să-l achiziționați cu o altfel de plită (cum e AKT 821 BA) sau chiar și separat. Dar dacă optați pentru un pachet promo, veți economisi o sumă considerabilă. Un cuptor incorporabil/o plită incorporabilă nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie modernă. AKZ 237 IX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cuptorul
Plita cu gaz

Specificații tehnice

Acest cuptor e alimentat electric iar clasa de eficiență energetică e A, motiv pentru care consumul să nu va fi foarte mare. I-a fost oferită această clasă deoarece cuptorul e destul de bine izolat și astfel nu se pierde căldură. Capacitatea sa e de 55 de litri și deci puteți găti cantități mari de mâncare fără probleme. În partea superioară se poate observa că are un afișaj digital LED. Ca și dotări are grill, timer, geam de protecție și 10 funcții. O parte din acele funcții sunt: încălzire rapidă, autocurățare, decongelare, dospire și Smart Clean. Dar vine și cu câteva opțiuni: iluminare inferioară și treaptă pentru pizza. Din păcate acesta nu e dotat cu rotisor, deci nu puteți găti anumite mâncăruri (pui sau porc la rotisor). Dar și așa carnea se prepară uniform fără probleme indiferent cât de mare e deoarece are 5 nivele de putere. Dacă doriți să optați pentru un astfel de model, veți primi și următoarele accesorii: tavă coacere, grătar combi și butoane push-up.

Puterea maximă e de 2450 și poate fi reglată în funcție de cantitatea de mâncare introdusă și tipurile de alimente folosite. Consumul său e de 1 kW la oră.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design elegant, pachetul promoțional mi se pare foarte avantajos, cuptorul e realizat din materiale de bună calitate, e oferit de un producător foarte bun și poate fi un ajutor foarte bun în bucătărie.

Minusuri: nu e chiar avantajos, dacă e să-l luați singur.

Concluzie

Whirlpool AKZ 237 IX e un cuptor incorporabil care vă poate fi de folos ori de câte ori doriți să gătiți o mâncare mai specială și cu acesta puteți spune adio buteliilor cu gaz deoarece e un model cu alimentare electrică.

Te-ar mai putea interesa