Whirlpool AKT 821 BA, plita incorporabilă

Plita încorporabilă Whirlpool AKT 821 BA e una vitroceramică, cu 4 arzătoare, aprindere electrică și cu un design pe negru. Deci nu e una clasică, dacă pot spune așa, cu alimentare pe gaz. Deci și prețul ei va fi unul nu chiar modest, însă dacă o luați cu un cuptor incorporabil, veți beneficia de o reducere considerabilă (această promoție destul de limitată) sau primiți un cadou în valoarea reducerii respective. Oricum față de un aragaz, aceasta e alternativa mai elegantă și bineînțeles împreună cu un cuptor corespunzător (pe negru și dacă se poate să fie oferit de același producător). Dimensiunile sale sunt aceleași cu cele ale unui plite incorporabile obișnuite și deci nu veți avea probleme în cazul în care vă răzgândiți (să optați pentru alta). UN astfel de cuptor, nu e chiar accesibil deoarece e foarte performant și elegant. Cea mai bună recomandare ar fi un AKZ 237 IX. Modelul AKT 821 BA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

E o plită vitroceramică și deci nu mai aveți nevoie de butelie cu gaz pentru a găti mâncarea. Din poze se poate observa că are patru arzătoare din care două sunt duble ovale/rotunde iar celelalte două sunt de dimensiuni normale. Cele normale au o putere de 1.2kW, cel dublu rotund e de 750W-2.1kW iar cel dublu oval de 1-1.8kW. deci nu veți avea probleme cu oalele mari sau ovale deoarece plita își va face bine treaba. Puterea maximă a acestei plite e de 6300 W. Deasemenea are aprindere electrică, butoane senzitive în partea din dreapta (puteți porni un arzător chiar și cu singură mână), timer, valvă de siguranță etc. Pe partea de funcții nu are prea multe (nu are timer sau protecție pentru copii). Cântărește undeva la 8 kilograme iar dimensiunile sale sunt după cum urmează: grosime 4.6 cm, lungime 58 cm și adâncime 51 cm. Acestea vă pot fi de folos atunci când doriți să decupați mobilierul din bucătărie pentru a instala plita. Apropo instalare, în pachet veți primi și instrucțiunile necesare pentru o instalare corespunzătoare. deci nu veți avea nevoie de un expert pentru a o instala.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț foarte atractiv, eficientă în ceea ce privește gătitul în cantități mari, are un design modern și în același timp simplist.

Minusuri: nu are siguranță pentru copii.

Concluzie

Această plită Whirlpool AKT 821 BA e una dintre cele mai bune modele de pe piață (din punct de vedere al caracteristicilor tehnice) chiar dacă nu costă prea mult dar se putea mai bine pe partea de funcții.

Te-ar mai putea interesa