Whirlpool AKT 699IX, plită incorporabilă pe inox

După cum bine observați aragazurile sunt tot mai demodate, pe când incorporabilele sunt tot mai accesibile și alegerea mai bună. Whirlpool AKT 699IX e o plită incorporabilă reușită din punct de vedere al designului, prețului și fiabilității. Arată bine acel grătar iar arzătorul mare are un inel de ardere în plus deoarece e Wok. O puteți folosi ușor doar cu o singură mână dacă doriți deoarece aprinderea arzătoarelor se face simplu (fiind o aprindere integrată), butoanele sunt poziționate frontal și lângă fiecare arzător există o pictogramă care e de ajutor. Chiar dacă plita e pe gaz, eu recomand un cuptor electric datorită eficienței și astfel nu e nevoie de o alimente cu gaz suplimentară.

Am precizat mai sus că e accesibilă și dacă nu v-o permiteți, luați una fără arzător Wok. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Alimentarea cu gaz e o alegere mai ieftină dar și costul lunar e mai redus decât dacă ați fi avut una electrică. Poziționarea arzătoarelor e clasică adică în formă de „X”. Există plite și cu arzătoare în formă de „+”, adică pe acelea veți putea pune vase mai mari și unele sunt chiar mai late (depinde de poziționarea butoanele sau poate au 5 arzătoare). E vorba de o plită cu alimentare pe gaz și aprinderea electrică e integrată, deci e nevoie doar de o mână pentru a aprinde un arzător.

Arzătorul mare e unul Wok iar acest lucru e evident deoarece e de 3.7 kW și are un inel de ardere în plus. Gătitul e rapid pe un așa arzător și puteți alege un vas special dacă vă place stilul asiatic.

Plusuri: fiabilitatea ei, ușor de folosit, o alegere elegantă și comodă pentru bucătărie voastră, randamentu ridicat și un ocupă mul spațiu pe blat.
Minusuri: nu prea are având în vedere dotările.

Whirlpool AKT 699IX poate fi o soluție pentru bucătăria voastră iar dacă nu vă place cum arată, există alternative de la acest brand sau de la alții. Fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială deoarece o vorba de un producător cu experiență. Sunt multe cuptoare electrice care ar putea fi o alegere bună, puteți opta și pentru un alt brand dacă nu vă place acesta.

Te-ar mai putea interesa