≡ Meniu

Whirlpool AKT 699IX, plită incorporabilă pe inox

După cum bine observați aragazurile sunt tot mai demodate, pe când incorporabilele sunt tot mai accesibile și alegerea mai bună. Whirlpool AKT 699IX e o plită incorporabilă reușită din punct de vedere al designului, prețului și fiabilității. Arată bine acel grătar iar arzătorul mare are un inel de ardere în plus deoarece e Wok. O puteți folosi ușor doar cu o singură mână dacă doriți deoarece aprinderea arzătoarelor se face simplu (fiind o aprindere integrată), butoanele sunt poziționate frontal și lângă fiecare arzător există o pictogramă care e de ajutor. Chiar dacă plita e pe gaz, eu recomand un cuptor electric datorită eficienței și astfel nu e nevoie de o alimente cu gaz suplimentară.

Am precizat mai sus că e accesibilă și dacă nu v-o permiteți, luați una fără arzător Wok. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Plita

Plita

Alimentarea cu gaz e o alegere mai ieftină dar și costul lunar e mai redus decât dacă ați fi avut una electrică. Poziționarea arzătoarelor e clasică adică în formă de „X”. Există plite și cu arzătoare în formă de „+”, adică pe acelea veți putea pune vase mai mari și unele sunt chiar mai late (depinde de poziționarea butoanele sau poate au 5 arzătoare). E vorba de o plită cu alimentare pe gaz și aprinderea electrică e integrată, deci e nevoie doar de o mână pentru a aprinde un arzător.

Arzătorul mare e unul Wok iar acest lucru e evident deoarece e de 3.7 kW și are un inel de ardere în plus. Gătitul e rapid pe un așa arzător și puteți alege un vas special dacă vă place stilul asiatic.

Plusuri: fiabilitatea ei, ușor de folosit, o alegere elegantă și comodă pentru bucătărie voastră, randamentu ridicat și un ocupă mul spațiu pe blat.
Minusuri: nu prea are având în vedere dotările.

Whirlpool AKT 699IX poate fi o soluție pentru bucătăria voastră iar dacă nu vă place cum arată, există alternative de la acest brand sau de la alții. Fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială deoarece o vorba de un producător cu experiență. Sunt multe cuptoare electrice care ar putea fi o alegere bună, puteți opta și pentru un alt brand dacă nu vă place acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu