Whirlpool AKT 464/NB

Plita incorporabilă Whirlpool AKT 464/NB e una deosebită datorită arzătoarelor care sunt dispuse cam diferit față de alte plite. Chiar dacă are o lățime de 71 cm, e mai îngustă decât multe modele cu butoane așezate frontal dar la fel de îngustă ca una cu butoane așezate în lateral. Poziționarea arzătoarelor nu oferă prea multe avantaje doar pe partea de dimensiuni. Deci dacă aveți un mobilier de bucătărie cu adâncime mică acesta e plita care vi-o doriți. Faptul că are o suprafață din sticlă neagră, e mai ușor de curățat și arată mult mai bine. Având în vedere culoarea plitei, orice cuptor incoporabil se va potrivi cu acesta. Un astfel de model AKT 464/NB are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

A Pe partea de design observăm că e o plită din seria Origami. Are patru arzătoare, cele normale sunt poziționate în spate iar cel mic și cel mare sunt în față. Fiecare arzător are propriul grătar pentru a vă va ușura munca în special dacă v-ați propus să o curățați. Arzătorul mai mare oferă cea mai mare putere e aceeași ca la restul plitelor pe gaz – 3.7 kW (e reglabilă ca și restul). Grătarele sunt realizate din fontă care e un material mai bun decât oțelul datorită durabilității sale.

E dotat atât cu siguranță cât și cu aprindere electrică. Siguranța e bună atunci când se oprește alimentarea cu gaz sau se stinge flacăra (accidental). Instalarea ei nu e o problemă deoarece toate instrucțiunile se află în manualul său. Bineînțeles instalarea ei nu va fi o problemă deoarece trebuie să decupați o secțiune din blat (dimensiunile nișei, care sunt menționate în manualul său). Ar fi ideal dacă ați opta pentru un cuptor tot de la acest producător, dar nu vă oprește nimeni să alegeți altul de la concurență :).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o suprafață lucioasă din sticlă neagră, grătare din fontă, îngustă și dă randament mai bun decât la cele electrice.

Minusuri: putea fi mai ieftină având în vedere că nu are arzător Wok.

Concluzie

Acest Whirlpool AKT 464 e o alegere fiabilă de la un producător cu experiență iar o astfel de plită nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie. Spun asta deoarece oferă un randament ridicat, o oarecare eleganță și comoditate. Poate fi folosită chiar și cu o singură mână deoarece aprinderea e una electrică de tip integrată, deci nu e ca și la aragazuri.

Te-ar mai putea interesa