Whirlpool AKT 424 NB, plită pe gaz

Plita incorporabilă Whirlpool AKT 424 NB e un pe gaz cu arzătoare și aprindere electrică. În cazul în care te preocupă facturile la curent atunci un model precum acesta ar fi numai bun deoarece gazul e mai ieftin (asta depinde și de furnizor). E un aparat de foarte bună calitate care are grătare din fontă și care are restul construcției foarte bine definită.

Modelul de față nu costă deloc mult deoarece e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un foarte bun dispozitiv care are culoare neagră și care dispune de aprindere electrică. Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată am pus alături o imagine, iar din preview-ul video de la final o să vedeți mai bine cum se prezintă. Puteți vedea că e vorba despre un model premium.

Plita
Plita

Pe partea de caracteristici acest model are arzătoare alimentate pe gaz și care pot fi aprinse electric. Din păcate nu are suport Wok, dar nu cred că aceasta e o problemă deoarece e un aparat cu un preț fără egal. Panoul de control e unul poziționat frontal și are niște butoane mari așa încât să puteți utiliza aparatul fără probleme. Vine cu funcția de deconectare automată care poate că se va dovedi utilă.

Lucrurile care le apreciez la acest produs ar fi că vine cu materiale bune (de exemplu grătarele sunt realizate din fontă), ușurința în utilizare și montare (poate fi montat ușor pentru că are o greutate foarte mică de circa 12 kilograme). Nu ar fi stricat dacă avea suport pentru vase wok (acele vase asiatice cu fund rotund).

În rest, acest aparat e unul foarte bun pentru cineva care are un buget de sub 1000 lei pentru achiziția unui nou aparat. Normal că se va integra perfect în bucătăria dvs. Despre cum arată puteți vedea din clipul alăturat. Se poate vedea că are un cablu cam scurt (de alimentare a aprinderii electrice), iar dvs trebuie să știți că acest cablu e la fel de lung precum la oricare altă plită.

Lasă un comentariu