Whirlpool AKT 352 IX, plita cu gaz

Plita Whirlpool AKT 352 IX e una cu un design unic numit Fusion Domino și vine cu două arzătoare alimentate pe gaz care se aprind electric. Multă lume are nevoie de o plită mică oarecum portabilă, iar acest model ar fi răspunsul. Nu e incorporabilă, iar dacă aveți o bucătărie de vară atunci cred că ar fi foarte bună pentru ea. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e cam mare, însă e un model Whirlpool, iar acest brand împreună cu produsele sale nu au nevoie de introducere.

Poze

Cred că puteți vedea foarte ușor din imaginea de alături de ce se spune despre Whirlpool Fusion Domino AKT 352 IX că are design domino. Dacă nu v-ați dat seama atunci trebuie știut că are acest nume pentru că arată precum o piesă domino de culoare neagră. Nu e mare fiind pe jumătate cât o plită normală care are 4 ochiuri.

Plita
Plita

Specificaţii tehnice

Despre AKT 352 IX se poate spune că e un electrocasnic perfect, doar că e special pentru acele persoane care vor o plită mai mică. Vine cu două ochiuri care sunt alimentate de la butelie ori de la rețeaua de gaz, iar aprinderea lor se face în mod electric. Nu e deloc mare deoarece lungimea e de 51 centimetri, iar lățimea e de 30. Și greutatea e de undeva la 6 kilograme ceea ce o face ușor de mutat.

Păreri pro şi contra

Pro: calitatea materialelor din care e făcută e superioară; butoanele sunt poziționate frontal așa încât să ajungeți cu ușurință la ele chiar dacă aveți mâini scurte; garanția poate fi mărită până la maxim 4 ani; e ușor de pornit, iar asta face ca utilizarea ei să fie o plăcere; aspectul e de nota 10.
Contra: prețul e cam mare în condițiile în care are doar două ochiuri.

Concluzie

Nu toată lumea are nevoie de o plită normală, iar acest model cred că vă sare în ajutor dacă vreți o soluție pentru o bucătărie mică. Normal că se poate pune o hotă deasupra, iar deoarece are doar 2 arzătoare cred că e bună și una cu un singur motor. Eu zic despre aprinderea electrică că e ușor de folosit, însă dacă e prima dvs plită cu așa ceva atunci nu ar strica să vă documentați puțin din manualul de utilizare.

Te-ar mai putea interesa