Whirlpool AKR808IX

Update:

Whirlpool AKR808IX e un mode pentru cei interesați de o hotă care să arate bine și să fie performantă. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea deoarece vine cu un motor care are o putere de absorbție de 650W care-i mai mult decât suficientă. Spre deosebire de alte modele, aceasta beneficiază de un control electronic foarte eficient și prin intermediul a 3 trepte de viteză puteți regla absorbția.

Aspect

E un model de culoare inox care are un design mai mult decât reușit. Lungimea sa e de 80 centimetri și de aceea nu e tocmai un model normal, iar asta înseamnă că înainte a a o monta trebuie să vedeți dacă aveți suficient loc. Iluminarea e realizată cu două lămpi de 20W fiecare… ceea ce e mai mult decât suficient.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

E un model care are un motor de 250W capabil de a a furniza o putere de absorbție de 650W. Normal că hota de față beneficiază și lămpi de iluminare puternice, mai exact două de 20W fiecare. Iar, filtrul e unul de aluminiu, deci de calitate superioară. Montarea nu e prea complicată, dar trebuie să țineți cont că are o greutate mare de circa 14 kilograme, deci trebuie bine ancorată.

Păreri pro şi contra

Îmi place cum arată, iar calitatea materialelor folosite la construcția electrocasnicului e una foarte bună precum la toate aparatele Whirlpool, iar garanția e una minimă de 2 ani care poate fi extindă la maxim 4 ani pe bani nu prea mulți.
Contra cumpărarea acestui model ar fi doar faptul că are un preț mai mare decât cel al altor modele incorporabile, dar asta e datorită designului mai special.

Concluzie

Aparatele electro incorporabile sunt destinate bucătăriilor moderne, iar acest model o să vă ajute la amenajarea unei astfel de bucătării. Prețul de achiziție e ceva mai mare decât la alte modele, dar își merită banii deoarece e un produs performant în a absorbi aburele și mirosul de mâncare… deci nu e doar pe post de bibelou.

Te-ar mai putea interesa