Whirlpool AKR685IX, hotă cu design șemineu

Dacă vă interesează ceva cu aspect decorativ (tip șemineu) atunci hota Whirlpool AKR685IX ar fi recomandarea mea. Unul dintre motivele pentru care această hotă merită cumpărată ar fi brandul producător care e numărul 1 la nivel mondial. Instalarea aparatului e foarte simplă, diametrul tubului fiind de 120 și se utilizează o reducție.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Are clasă energetică E cu un consum anual de 118 kW în condițiile în care are un motor și două becuri de 40W fiecare. Puteți vedea că e un model de culoare inox care arată foarte bine.


Facilități

AKR 685 IX vine cu filtru de carbon pentru o purificare mai detaliată a aerului. Filtrul de grăsime e unul cu material lavabil din aluminiu, iar tipul e multilayer cassette.
Procesul de instalare nu e unul complex, ajutându-te să te bucuri de un design premium al bucătăriei tale.
Partea de control e una mecanică, lucru care se traduce prin simplitate și ușurință în comandare. Mai exact are un sistem de glisare așa încât să o poți utiliza cât mai ușor.
Iluminarea se realizează cu ajutorul unei lămpi cu halogen care oferă până la 3 ori mai multă lumină în comparație cu altele. Are două becuri așa încât iluminarea se se realizeze în condiții optime și să vezi preparatul pe care-l gătești. Acestea au o putere de 56W.
Conectarea la priză se face cu ajutorul unui cablu de 150 cm, deci aparatul trebuie pus în imediata vecinătate a unei prize.

Avantaje

Whirlpool AKR685IX e un aparat care arată bine, având o construcție incorporabilă.
Motorul e unul destul de puternic cu o capacitate de absorbție de 416 mc/h, având o putere de 120W. pe alte site-uri se precizează o capacitate minimă de 185 mc/h și maximă de 368.
Nivelul de zgomot nu e prea mare, având 59 dB ca medie (minim e 45 dB, iar maxim e 61).

Verdict

Modelul de față se adresează celora care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte cu electrocasnice care să poată fi incorporate ori să arate excelent.

Te-ar mai putea interesa