Whirlpool AKR550IU

Whirlpool AKR550IU e o hotă cu formă neobișnuită, iar designul sugerează că e vorba de o hotă modernă. Chiar dacă e una incorporabilă, e una de tip șemineu care trebuie montată pe perete și nu sub un corp suspendat. E evident că face parte dintr-o serie premium iar spre deosebire de cele orizontale, acesta are o formă verticală-înclinată. Deci cu siguranță v-ar interesa acest model dacă aveți o bucătărie cu incorporabile moderne și de la acest producător. Prețul e unul destul de mare, dar eleganța și comoditatea își au prețul. Dacă o vreți neapărat și nu credeți că v-o permiteți, puteți să alegeți un model mai ieftin sau să o achiziționați în rate fixe alături de alte aparate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul său nu prea spune multe, dar cu siguranță e cam la fel de eficientă ca și un cu design clasic. Combinația de culori dă un plus de eleganță în special că are butoane senzitive.

Așa arată din față
Așa arată din față

Specificații tehnice

Are un singur motor care se descurcă destul de bine, astfel că are o putere de absorbție de 660 mc/h. Puterea de absorbție e una bună și poate fi setată ușor datorită acelui control electronic. Mai precis, aveți la dispoziție trei trepte de viteză care influențează consumul, puterea de absorbție și nivelul de zgomot. Puterea acestei hote e una de 250W iar nivelul de zgomot e undeva la maxim 71 dB (un nivel oarecum normal pentru performanțele ei). Chiar și iluminarea ei e un aspect la fel de important, iar în cazule ei e asigurată de două lămpi de 20W fiecare.

Ca oricare altă hotă modernă și acesta are un filtru din aluminiu care se curăță ușor și oferă o durabilitate îndelungată. Nu se instalează greu având în vedere că nu e una ce se montează sub corpul suspendat, ci pe perete.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un aspect elegant, fiabilă ca și restul modelelor oferite de acest producător, e eficientă și ușor de folosit.

Minusuri: destul de scumpă pentru o hotă.

Concluzie

Acest Whirlpool AKR550IU e un aparat electrocasnic bun pentru cine își dorește un plus de eleganță în bucătărie. Alături de acest model vă recomadn doar un cuptor de la Whirlpool deoarece probabil doriți să se asorteze și nu unul oarecare ci unul cu autocurățare, volum mare și să aibă control electronic.

Te-ar mai putea interesa