Whirlpool AKR362IX, plită incorporabilă Piano

Plita incorporabilă piano Whirlpool AKR362IX e destinată celora care sunt interesați de o plită care să arate bine și să vină cu aprindere electrică. Are doar 4 butoane, dar asta nu înseamnă că nu vine cu aprindere deoarece aprinderea e integrată în fiecare buton.
Modelul acesta e perfect pentru cineva cu un buget reduse deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani beneficiem de un produs de la numărul unu mondial când vine vorba despre electrocasnice. (Ca o paranteză vreau să spun că pe locul doi se află Electrolux.)
Puteți observa că arată bine, iar materialele utilizate sunt unele foarte rezistente deoarece Whirlpool e un brand care se respectă și își respectă clienții.

Electrocasnic
Electrocasnic

Dacă o să te uiți atent la cum arată acest aparat atunci o să vezi că arzătorul mare e unul de tip Wok, adică o să te ajute să gătești mâncăruri asiatice cu vase speciale. Din această cauză modelul acesta e unul foarte bun pentru cei care vor să o cumpere și să o utilizeze în scopuri comerciale… cum ar fi la un restaurant.
Despre cele 4 arzătoare trebuie menționat că sunt unele alimentate pe gaz, însă vin cu aprindere electrică integrată în fiecare buton.
Dimensiunile sunt unele normale, lucru care o să ajute la o amplasare eficientă a unei plite deasupra ei.

Eu apreciez la acest model că are butoanele poziționate frontal (e mai bine decât poziționarea laterală deoarece așa cei care sunt mai mici de statură nu vor avea dificultăți în a utiliza aparatul eficient), grătare rezistente (realizate din metal), culoare plăcută (inox) și că nu e făcută din sticlă (e din metal, lucru care se traduce în faptul că e mult mai rezistentă).

În rest pot să zic că e un aparat foarte bun care are chiar și lucruri bune pe partea de siguranță, lucruri cum ar fi deconectarea automată în cazul în care se întrerupe gazul/stinge flacăra.
Dacă vreți să vă luați și un cuptor, dar nu știți ce model să alegeți atunci eu v-aș recomanda tot un model de la Whirlpool cum e AKZM654IX

Te-ar mai putea interesa