Whirlpool AKR351IX, plită incorporabilă pe culoarea inox

Plita incorporabilă Whirlpool AKR351IX e una dintre cele mai accesibile soluții oferite de acest brand. Bineînțeles, mai sunt și cele cu 2 arzătoare dar e mai bine să aveți mai multe arzătoare pentru a avea loc pentru vase și arată bine bine aceasta deasupra cuptorului. Plitele pe inox arată foarte bine iar grilajele iasă foarte bine în evidență pentru că sunt de culoarea neagră. Poate că ar fi arătat mai bine dacă și butoanele ar fi fost pe negru, dar asta ține de preferințele fiecăruia.

Sunt destul de multe modele disponibile și cele mai multe sunt pe gaz, deci nu costă foarte mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alimentare principală e pe gaz motiv pentru care randamentul plitei e mai mare, iar mâncarea e mai gustoasă. Dacă plita se stinge accidental, siguranța întrerupe gazul pentru a se evita scurgerile nedorite.

Cel mai puternic arzător e și cel mai mare, însă chiar dacă nu e de tip Wok are o putere maximă de 3kW. Puterea plitei e mare dar poate că nici nu vă interesează cât timp veți folosi mai des cuptorul. Mâncarea pregătită la cuptor e mai sănătoasă și să nu vă zgârciți la cuptor, alegeți unul multifuncțional. Ideea e că incorporabilele oferă mai multă funcționalitate decât un aragaz în același preț.

Păreri pro și contra

O plită pe gaz e ușor de folosit și instalat, iar dacă nu aveți posibilitatea alimentării sale cu gaz, atunci alegeți alternativa electrică care costă puțin mai mult. Grilajele din fontă sunt mai durabile decât cele din oțel, iar prețurile la plite sunt aceleași indiferent cu care vine. Aprinderea e la o singură mână adică se apasă și se rotește butonul corespunzător arzătorului. Plitele electrice oferă ceva mai multe funcții pentru că se folosesc de o tehnologie de încălzire diferită.

Whirlpool AKR351IX poate fi luată alături de un cuptor electric de la același brand sau de la care vă place mai mult, pentru că fiecare brand oferă ceva diferit. De aceea sunt și acele diferențe de preț între cuptoare, dar nu merită să cheltuiți prea mult pentru că s-au ieftin mult cele multifuncționale.

Te-ar mai putea interesa