Whirlpool AKR 749 NB, hotă incorporabilă neagră

Hota Whirlpool AKR 749 NB e una destul de reușită ca și performanțe, preț și fiabilitate. După cum ați observat, nu sunt multe modele pe negru care să se potrivească cu o plită neagră (mă gândesc că o luați pentru că se asortează cu ceva). Se poate observa că e un model telescopic deci partea de sus iasă în afară pentru a reține mai bine aburul și mirosul. Spre deosebire de hotele tip șemineu, aceasta trebuie instalată sub un corp suspendat, dar dimensiunile sunt cele standard deci puteți înlocui fără probleme vechea hotă cu aceasta. Instalarea hoteleor de tip șemineu e mai simplă deoarece le puneți direct pe perete, dar acelea sunt mai scumpe.

În general, prețul hotelor e destul de atractiv (comparativ cu cel al altor aparate) și se datorează dotărilor sale. Bineînțeles, există hote mult mai scumpe dar și mai performante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hota
Hota

După cum am precizat mai sus, e vorba de o hotă telescopică și nu e mai mare decât una obișnuită chiar dacă partea de sus e ieșită în afară (din poza de sus). Puteți alege să scoateți partea de sus afară ori nu. Aceasta depinde de cât de mult abur se face atunci când gătiți și poate pentru unii poate sta în cale.

Are un singur motor care are o putere de 150 W, filtrul e din aluminiu, puterea de absorbție e de 371 mc/h, 3 trepte de viteză iar control e mecanic. Sunt puține hote cu control electronic deoarece nu prea poți pune multe funcții ori tehnologii pe un așa aparat. Consumul hotei ține și de treapta de viteză aleasă.

Plusuri: design interesant, fiabilă, performantă, eficientă și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool AKR 749 NB e utilă în bucătărie, iar pentru cei care nu pot instala un burlan le recomand hotele cu 2 moduri de eliminare a aburului. Mai precis, la acelea se poate opta pentru modul reciclare dar trebuie cumpărat un filtru special care se înlocuiește în funcție de cât de des folosiți hota. O recomandare e hota de sus, dar nu toți au nevoie de aceleași o hotă neagră dar am văzut hote similare cu aceasta și pe alte culori cu același specificații.

Ar trebui să adaug faptul că această hotă e prezentă în două variante, ambele având acelaşi cod. Diferenţele dintre ele sunt minore.

Te-ar mai putea interesa