Whirlpool AKR 749 IX, hota incorporabilă telescopică

Hota incorporabilă Whirlpool AKR 749 IX nu e una clasică ci una telescopică, adică oferă un plus de suprafață de absorbție dacă doriți. Arată bine chiar dacă nu are o formă puțin rotunjită. Se potrivește în orice bucătărie deoarece respectă dimensiunile standard și culoarea se asortează cam cu orice. Majoritatea hotelor au o astfel de culoare și e destul de plăcută. Îmi place cum arată și nu e nevoie de cunoștințe multe pentru a o folosi. O puteți lua alături de un aragaz mix ori alături de niște incorporabile. Curățarea filtrelor nu va fi o problemă și procedura de curățare e ușoară.

Prețul acestei hote mi se pare acceptabil deoarece nu vorbim despre un model oarecare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hota
Hota

E un model telescopic și cel mai bine se poate observa din poza de sus. Are un singur motor, două lămpi puternice care pot ilumina o mare parte din zona din jur (2*20 W). Putere ei e de 130 W iar cea de absorbție e de 371 mc/h. Acesta poate fi un criteriu în alegerea hotei dorite.

NU e chiar silențioasă dar asta nu prea contează deoarece nu o țineți tot timpul pornită. Controlul e mecanic ca la restul și nu are sens unul electronic cât timp funcțiile sunt puține iar opțiunile sunt și ele puține.

Culoarea e cea care am menționat-o mai sus – inox. Puteți alege și o altă culoare sau mai bine zis, puteți alege un model similar ca și design și specificații. Ca și caracteristici speciale are: trei trepte de viteză, supapă de reținere și două lămpi puternice. Diametrul burlanului e același ca și la restul hotelor.

Plusuri: ușor de instalat, design plăcut pe inox, eficiență superioară la absorbție, lămpi puternice și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool AKR 749 IX nu e chiar ieftină dar cu siguranță nu e nici cea mai scumpă hotă. Trebuie să țineți cont de toate dotările sale, caracteristicile speciale și de cât de performante e. Nu sunt mulți producători care oferă astfel de aparate dar sunt destule modele pe piață din care puteți alege. Există 2 modele similare doar că sunt disponibile pe alte culori (alb și negru).

Te-ar mai putea interesa