Whirlpool AKR 643 GY, hotă incorporabilă telescopică

Hota Whirlpool AKR 643 GY e una incorporabilă adică se instalează ca majoritatea (sub mobilierul suspendat). Există și alte tipuri de hote și aici mă refer strict la cele în formă de șemineu. Acelea pot fi montate direct pe perete iar dacă aveți o bucătărie nouă și vreți ceva ieftin și bun, aceasta poate fi alegerea perfectă. Fiind un model telescopit, suprafața de absorbție e mai mare (partea aceea iasă mai în afară). Arată destul de bine în special că e pe inox. Dimensiunile ei sunt cele clasice, adică are o lățime de 60 cm. Noile modele sunt cu filtru din aluminiu și nu din pâslă cum e la cele vechi. Filtrele din pâslă sunt mai eficiente, dar trebuie înlocuite și spălate mai des.

Prețul ei e unul corect ținând cont de toate caracteristicile sale generale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hota
Hota

E un model telescopic deci are două părți care se ocupă pentru absorbția aburului și mirosului. Poate absorbi mai mult chiar dacă dimensiunile sale sunt similare cu ce ale unui model clasic. Deci dacă vreți să înlocuiți veche hotă, nu veți avea probleme. Aceasta e dotată cu 2 motoare, 2 lămpi pentru iluminare plitei (fiecare e de 40 W), flitre din aluminiu și altele. Nivelul de zgomot diferă în funcție de nivelul de absorbție ales.

Puterea de absorbție a ei e de 380 mc/h, deci e destul de mare. Nu veți avea probleme chiar și dacă veți folosi mai mult de 2 zone de gătit de la plită. Nivelul de zgomot diferă în funcție de treapta de viteză aleasă. Are 3 trepte de viteză și cu cât e mai mare cu atât poate absrobi mai eficient.

Plusuri: are două filtre din aluminiu, e fiabilă, eleagntă, accesibilă și ușor de instalat.
Minusuri: nu prea are.

Whirlpool AKR 643 GY eo alegere foarte bună deoarece are 2 filtre și nu unul. Sunt multe hote care au doar un filtru, însă eu recomand cu 2 filtre deoarece grăsimea nu trece așa de ușor și motorul e protejat. Astfel durata de viață a aparatului crește iar curățarea filtrelor e simplă (nu e nevoie să le înlocuiți). Se potrivește perfect alături de un aragaz pe inox sau incorporabile pe inox.

Te-ar mai putea interesa