Whirlpool AKR 641 WH

Whirlpool AKR 641 WH e o hotă de tip incorporabilă cu estetică confort plus care e dotată cu doar un motor, dar are o putere capacitate de absorbție de 253 metrii cubi pe oră. E un model ideal pentru persoanele care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte deoarece poate fi incorporată și e telescopică – lucru care oferă un plus de eleganță. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care puterea e de 120W.

Poze

E un model de culoare albă care poate fi controlat mecanic. Prin control mă refer la faptul că viteza de absorbție poate fi reglată pe 3 trepte. Nu se vede din imagine, dar e dotat cu două lămpi cu halogen care vor face ca atunci când e întuneric să nu fi nevoit să aprinzi becul ori să folosești o lanternă pentru a studia mâncarea.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Hota Whirlpool AKR 641 WH e un model incorporabil și telescopic care e dotat cu motor de 120W și filtru din lavabil aluminiu (filtrul de grăsime e multilayer cassette). Nu e un model zgomotos în condițiile în care nivelul maxim de zgomot ajunge la 58 decibeli. Dacă te preocupă consumul de curent atunci trebuie menționat că are un consum redus deoarece nici lămpile nu consumă prea mult deoarece au o putere de 56W.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun… în principal datorită faptului că are un preț foarte mic; calitatea materialelor din care e realizat aparatul e una superioară; are o putere mare de absorbție de 250 metrii cubi pe oră care te vor ajuta să absorbi aburele și mirosul de mâncare în totalitate așa încât să nu se ducă în toată casa.
Contra: vine doar cu un motor.

Concluzie

Dacă te interesează o hotă bună de la un brand respectabil atunci te sfătuiesc să alegi acest model. Nu costă mult, arată bine și e ușor de montat. În momentu de față se află în topul vânzărilor hotelor incorporabile, iar acest lucru demonstrează că e un aparat apreciat datorită calității sale.

Lasă un comentariu