Whirlpool AKR 641 GY, hotă incorporabilă

Whirlpool AKR 641 GY e o alegere bună dacă nu vreți o hotă tip șemineu sau una prea sofisticată. În general, hotele au puține funcții și merită încercate în special că noile modele sunt mai puternice iar filtrele sunt ceva mai bune. Acesta, de exemplu, are 2 filtre metalice lavabile care nu mai trebuie înlocuite ci doar spălate. Dacă această hotă vi se pare cam scumpă, puteți alege un resigilat ori să o cumpărați în rate fixe. Cred că veți putea face o idee despre acesta din poza de jos iar un model cu design mai elegant poate fi ceva mai scump, însă performanțele sunt și mai importante.

Nu trebuie neglijat faptul că e oferită de un brand cunoscut și că fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hota
Hota

Având în vedere că e un model telescopic, partea de sus iasă în afară pentru situațiile în care aveți mai mult de gătit sau preparat. Are un singur motor de 120W, lămpi de 40 W, două filtre metalice lavabile și altele. Puterea acelui motor e de 250 mc/h și, bineînțeles, e vorba de puterea maximă. Aceasta depinde de treapta aleasă și e bine să puteți alege deoarece și consumul diferă.

Pe partea de design se observă un finisaj pe inox și pentru instalare e nevoie de un corp suspendat. Există variante care pot fi instalate pe perete și parcă arată mai bine, dar și prețul e mai mare. Dimensiunile sale sunt cele standard, de aceea poate înlocui orice hotă mai veche.

Plusuri: e fiabilă, arată bine, consumă puțin, oferă performanțe decente, e telescopică și ușor de folosit.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Whirlpool AKR 641 GY e una din multele hote incorporabile care sunt pe piață, doar că acesta e una telescopică deci poate fi ceva mai eficientă când vine vorba de absorbția mirosului și aburului. Dacă aveți de gând să amenajați o bucătărie, vă recomand să țineți cont de culori. Adică, să alegeți aparate fie pe inox cu negru fie toate să fie alte. Acestea sunt cele mai frecvent întâlnite culori.

Te-ar mai putea interesa