Whirlpool AKR 551 NA, hotă rustică neagră

Hota decorativă Whirlpool AKR 551 NA e una cu design rustic și pe culoarea neagră. Sunt variante similare dar pe alte culori, dar e dificil să le asortați cu o plită+cuptor. Puteți identifica destul de ușor un model cu acest design și nu se potrivește alături de un aparat modern. Performanțele și dotările sunt aceleași în acest buget, indiferent pentru care design veți opta. Hota arată foarte bine în orice bucătărie, iar una neagră iasă foarte ușor în evidență șie e bine să aveți puțin spațiu pe perete de o parte și de alta.

Merită să o alegeți dacă aveți și un mobilier rustic, chiar și dacă e de altă culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată destul de bine chiar și pe negru, dar există variante de la acest brand pe crem sau bej. Consumul anual de energie e de 116 kW, dar depinde cât o folosiți sau care e treapta cea mai des utilizată. Această hotă iluminează destul de bine plita și chiar panoul frontal al plitei, pentru că lămpile de 40 W fiecare sunt poziționate frontal.

Filtrele sale de grăsime sunt metalice și își fac bine treaba, motiv pentru care dispun de o clasă de eficiență C. Dacă aveți nevoie de o hotă performantă și silențioasă, optați pentru una cu capacitate de absorbție foarte mare și o folosiți în prima și a doua treaptă. Toatele hotele sunt zgomotase în ultima treaptă sau în cea turbo (unii producători oferă și a 4-a treaptă).

Capacitatea de absorbție maximă e de 448 mc/h, deci e foarte bună pentru o bucătărie mai mare, dar vara puteți deschide și geamul din când în când.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine, își face bine treaba cu această capacitate, lămpile sunt destul de puternice. Veți găsi cu ușurință un aragaz și niște incorporabile care s-ar potrivi – rustice/retro. Puteți opta pentru combinația de culori negru/alb, dacă vă place.

Whirlpool AKR 551 NA nu oferă posibilitatea montării unui filtru de carbon care e des întâlnit la hotele telescopice. Astfel aerul e filtrat la fel de eficient și nu mai e nevoie de burlan pentru evacuare.

Te-ar mai putea interesa