Whirlpool AKR 469 IX, hotă telescopică incorporabilă de 60 cm

Hota incorporabilă Whirlpool AKR 469 IX e una cu parte superioară telescopică, adică acel segment se extinde pentru o suprafață de absorbție ceva mai mare. Aceste variante arată mult mai bine decât cele standard și categoria premium e reprezentată de variantele decorative, adică cele care se pun pe perete. Modelul de jos ocupă foarte puțin deoarece are o lățime de 60 cm și există corpuri suspendate speciale. O bună parte din hotă se incorporează iar voi veți vede doar partea frontală a părții care se extinde.

Această hotă are un design chiar simplu și plăcut la vedere care e tot mai des întâlnit, chiar și la modelele altor branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

După cum am menționat, pot fi mai multe variante de hote și cea de sus e una destul de căutată. Nu e dotată cu o singură lampă ci cu două de 28 W fiecare. Unii producători oferă lămpi LED deoarece luminează mai puternic, dar depinde și ce fel de lumină vă place. Filtrele sunt eficiente și pot fi demontate mai ușor decât la late hote. Se vede că pot fi luate jos acele filtre și același sistem de desprindere e prezent chiar și la alte hote.

Evacuarea la acest model se face cu ajutorul unui burlan de 120 mm care nu e inclus, iar la variante mai mari se poate face chiar cu unul de 150 mm.

Păreri pro și contra

E o hotă care poate fi întreținută foarte ușor, deoarece are un panoul frontal compact și simplu, filtrele sunt lavabile ca la multe alte hote și suprafața e pe inox. Se descurcă destul de bine iar dacă nu vă doriți o hot prea scumpă, aceasta e varianta potrivită, că doar e oferită de un brand foarte bun. Sunt și variante care oferă posibilitatea recirculării aerului, doar că e necesar și un filtru de carbon (ideal dacă nu puteți scoate burlanul afară).

Whirlpool AKR 469 IX e unul dintre acele aparate care trebuie luate în calcul atunci când vreți să treceți pe variante mai moderne și poate vă doriți un mobilier diferit (doar pentru incorporabile).

Te-ar mai putea interesa