Whirlpool AKR 353/IX HOB WP, plită incorporabilă cu Wok

Whirlpool AKR 353/IX HOB WP e o plită incorporabilă modernă pentru personale interesate de ceva uşor de folosit şi care să fie fiabil.
Vine de la producătorul numărul 1 la nivel mondial, iar din această cauză e realizată din materiale de calitate precum inox (culoare şi finisaj), iar grătarele sunt unele din fontă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de la un brand care face aparatură premium şi cu fiabilitate bună.
Se poate vedea că modelul acesta are un aspect elegant şi că butoanele sunt unele poziţionate frontal pentru uşurinţă în utilizare.


Păreri pro şi contra

Pentru comoditate în utilizare plita Whirlpool AKR 353/IX HOB WP are aprindere automată. Acest lucru presupune că nu mai e nevoie să cumperi vreodată chibrituri.
Puterea totală a aparatului e de 8 kW, din care arzătorul Wok are 3 kW, cel normal 1,75 kW, iar cel mic 1 kW.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, adică de 58x51x4,1 lxaxî cm. Cablul de alimentare având 0,85m.
E un aparat sigur întrucât e dotat cu dispozitiv de siguranţă. În felul acesta atunci când se stinge flacăra se opreşte şi alimentarea cu gaz.
Aparatul beneficiază de diverse optimizări aşa încât fierberea să fie una rapidă.
O astfel de plită are şi unele avantaje faţă de una pe inducţie precum că nu e nevoie de o instalaţie electrică nouă, costul de achiziţie scăzut al aparatului şi uşurinţa în utilizare.

Per ansamblu acest model e unul premium adresat celora care vor să-şi amenajeze o bucătărie modernă fără un efort prea mare.
Garanţia standard e una de 2 ani, dar poate fi extinsă la mi mult în funcţie de preferinţe.
Aparatul acesta e unul de îndelungă folosinţă, iar din această cauză o utilizare de 14-15 ani cred că e una optimă având în vedere că e realizat din materiale durabile.

Te-ar mai putea interesa