Whirlpool AKPM 789 IXL, cuptor incorporabil 73 litri

Whirlpool AKPM 789 IXL e un cuptor incorporabil electric care s-ar potrivi perfect alături de o plită din seria iXelium. Spun asta deoarece designul cuptorului se potrivește cu cel al acelei serii de plite. Eu aș opta pentru acest cuptor și nu pentru altul deoarece arată bine, nu are un panou de control prea complex, volum mare, mâner confortabil, oferă destule funcții și programe. Prefer acest brand deoarece a dovedit pe parcursul anilor că oferă modele fiabile și eficiente. Chiar și acest cuptor face parte din seria iXelium care e e cunoscută pentru finisajul elegant și materialele folosite. Mai precis, spre deosebire de altele suprafețele rezistă la la 315 grade de 6 ori mai mult decât altele fără a se îngălbeni.

Prețul e foarte bun și se datorează acelei promoții, dar și un pachet promo ar fi fost util. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Alimentarea sa e una electrică și deci e bine să aveți o priză în apropiere, iar plita e bine să fie pe gaz deoarece e mai ieftină și randamentul e mare (e nevoie de el). Capacitate acestui cuptor e de 73 litri care e mult peste medie, majoritatea au 60 litri. Clasa de eficiență energetice e A care e cea mai des întâlnită la aceste aparate. E dotat cu control mecanic (e evident că are doar butoane mecanice), grill, 10 funcții, iluminare interioară (doar în timpul funcționării), sistem ușă rece, convecție aer fierbinte, decongelare, menținere cald, treaptă pentru pizza etc.

Ca și accesorii am observat tava de coacere care e standard și butoanele sale de tip push-up. Consumul de energie e de doar 0.89 kWh care e mic și e așa într-un program obișnuit. Dimensiunile sale sunt următoarele 59.5 cm înălțime, 59.5 cm lățime și 56.4 cm adâncime. Bineînțeles la incorporare nu veți ține cont de acestea ci de dimensiunile nișei care ar trebui menționate în manualul său. Finisajul e Inox fără antiamprentă iar ușa e neagră (combinația de culori e perfectă).

Plusuri: are multe programe și funcții speciale, accesoriile incluse sunt cele uzuale, volum mare și face parte dintr-o serie .
Minusuri: nu există un pachet promo cu plită iXelium.

Whirlpool AKPM 789 IXL e o alegere bună pentru cei care vor să gătească mult și vor să beneficieze de o încălzire mai uniformă (care nu e oferită de cuptoarele cu gaz ori de aragazuri). Pentru cei ce caută și o plită, eu aș recomanda una .

Te-ar mai putea interesa