Whirlpool AKPM 6580 IXL, cuptor incorporabil 75 litri

Whirlpool AKPM 6580 IXL e un cuptor incorporabil al seriei iXelium, deci plita incorporabilă care s-ar potrivi alături de acesta e bine să facă parte din aceeași serie. Se poate observa că e mai lat decât alte modele de aceea o plită cu 5 arzătoare, ar fi perfectă. Îmi place cum arată și chiar dacă nu are control electronic, mi se pare cam la fel de funcțional ca și oricare alt cuptor. Bineînțeles, prețul joacă un rol important deoarece nu veți găsi multe tehnologii avansate pe un model accesibil. Un pachet promo era binevenit deoarece mulți dintre voi aveți nevoie și de o plită incorporabilă.

Prețul său nu e chiar mic, dar e destul de justificat având în vedere caracteristicile speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Alimentarea sa e electrică și nu prea recomand pe gaz deoarece distribuirea de căldură nu e prea uniformă deoarece nu au nici ventilator.  Deasemenea, nici nu prea se mai fabrică pe gaz și e o soluție mai comodă cu alimentare electrică deoarece nu mai trebuie să vă gândiți că se poate termina gazul din butelie.

Capacitatea cuptorului e de 75 litri care e mult peste medie și cred că va fi de folos pentru cei care gătesc mult sau mai multe porții în același timp. Ca și dotări are o clasă energetică A+ (e destul de eficient), alimentare electrică, timer, grill, 8 funcții și altele. Pe partea de funcții și programe are: iluminare interioară, încălzire rapidă, convecție aer fierbinte, funcție decongelare, blocare acces copii, menținere cald și Turbo grill (e o funcție specială).

Accesoriile incluse sunt: butoanele de tip push-up și tava de coacere.

Plusuri: are un volum generos, finisaj tratat astfel că nu se decolorează chiar și la temperaturi mari (la fel și la plitele iXelium), destule funcții și opțiuni.
Minusuri: nu e cel mai accesibil.

Whirlpool AKPM 6580 IXL e un parat electrocasnic care necesită incorporare și deci trebuie să aveți și un mobilier corespunzător. Se adresează celor care gătesc mult sau celor care dețin un mic restaurant sau o cofetărie. Pentru acasă e mai mult decât suficeint, pe când la un restaurant ar fi bine să aveți două astfel de modele. Dacă vreți ceva mai special, vă recomand cele cu funcție de autocurățare deoarece vă scutește de multă muncă.

Te-ar mai putea interesa