Whirlpool AKPM 658 IX

Acest cuptor incorporabil Whirlpool AKPM 658 IX e unul din categoria Premium datorită unor caracteristici speciale: capacitate de 67 litri, 8 funcții și design modern. Acesta poate fi ideal pentru cei care au o bucătărie modernă sau care vor un cuptor mare pentru restaurant sau cofetărie. Acesta îl puteți lua la un pachet promo cuptor+plită. Defapt, sunt mai multe pachetele promo dar eu vă recomand doar cel cu gaz (randament mare) și sticlă vitroceramică. Eu aș alege una cu gaz deoarece e mai ieftină, timpul de fierbere e mic iar cele cu sticlă neagră se curăță ușor, plus că arată mai bine/elegant. Puteți să-l luați și în rate fixe dacă vi se pare cam scump, deoarece acest model AKPM 658 IX are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are alimentare electrică deci aveți nevoie de o priză în apropiere deoarece cablul de alimentare nu e foarte lung (se poate opta și pentru un prelungitor). Nu sunt multe modele care oferă o capacitate de 67 litri, astfel puteți găti mai mult. Iar dacă faceți mâncăruri sau prăjituri asemănătoare, puteți pune chiar și 2/3 tăvi. Consumul energetic e foarte bun având în vedere volumul său, de aceea a primit clasa de eficiență energetică A. Într-un program obișnuit presupune un consum de 1 kWh.

Se observă din poza de sus că are control mecanic (timer mecanic), deci nu e dotat nici cu ecran LED. Pe partea de funcționalitate are 8 funcții/programe (iluminare, decongelare, încălzire superioară/inferioară etc.) dar și grill. Ușa cuptorului e una dublu stratificată, adică are trei straturi de sticlă – Sistem ușă rece.

Accesoriile incluse sunt următoarele: tavă coacere și 2 grătare (grătar combi). Puterea acestui cuptor e de 2450 W care e suficientă chiar dacă e așa de mare. Designul e modern (Fusion) și are un finisaj inox de tip antiamprentă (nu rămân amprentele). Chiar dacă dimensiunile sale sunt generoase, nișa e ceva mai mică și deci înainte de instalare e bine să citiți manualul său de instrucțiuni.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: aveți la dispoziție multe pachete promo interesante, design modern cu mâner integrat în ușă, volum mare și preț destul de atractiv.

Minusuri: nu are funcție de auto-curățare.

Concluzie

Acest Whirlpool AKPM658IX e o recomandare în acest buget și care vă oferă soluții atractive în cazul în care vă doriți și o plită. În general, recomand produsele acestui producător deoarece sunt fiabile, de ultimă generație și prețurile sunt atractive.

Lasă un comentariu