≡ Meniu

Whirlpool AKPM 658 IX

Acest cuptor incorporabil Whirlpool AKPM 658 IX e unul din categoria Premium datorită unor caracteristici speciale: capacitate de 67 litri, 8 funcții și design modern. Acesta poate fi ideal pentru cei care au o bucătărie modernă sau care vor un cuptor mare pentru restaurant sau cofetărie. Acesta îl puteți lua la un pachet promo cuptor+plită. Defapt, sunt mai multe pachetele promo dar eu vă recomand doar cel cu gaz (randament mare) și sticlă vitroceramică. Eu aș alege una cu gaz deoarece e mai ieftină, timpul de fierbere e mic iar cele cu sticlă neagră se curăță ușor, plus că arată mai bine/elegant. Puteți să-l luați și în rate fixe dacă vi se pare cam scump, deoarece acest model AKPM 658 IX are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are alimentare electrică deci aveți nevoie de o priză în apropiere deoarece cablul de alimentare nu e foarte lung (se poate opta și pentru un prelungitor). Nu sunt multe modele care oferă o capacitate de 67 litri, astfel puteți găti mai mult. Iar dacă faceți mâncăruri sau prăjituri asemănătoare, puteți pune chiar și 2/3 tăvi. Consumul energetic e foarte bun având în vedere volumul său, de aceea a primit clasa de eficiență energetică A. Într-un program obișnuit presupune un consum de 1 kWh.

Se observă din poza de sus că are control mecanic (timer mecanic), deci nu e dotat nici cu ecran LED. Pe partea de funcționalitate are 8 funcții/programe (iluminare, decongelare, încălzire superioară/inferioară etc.) dar și grill. Ușa cuptorului e una dublu stratificată, adică are trei straturi de sticlă – Sistem ușă rece.

Accesoriile incluse sunt următoarele: tavă coacere și 2 grătare (grătar combi). Puterea acestui cuptor e de 2450 W care e suficientă chiar dacă e așa de mare. Designul e modern (Fusion) și are un finisaj inox de tip antiamprentă (nu rămân amprentele). Chiar dacă dimensiunile sale sunt generoase, nișa e ceva mai mică și deci înainte de instalare e bine să citiți manualul său de instrucțiuni.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: aveți la dispoziție multe pachete promo interesante, design modern cu mâner integrat în ușă, volum mare și preț destul de atractiv.

Minusuri: nu are funcție de auto-curățare.

Concluzie

Acest Whirlpool AKPM658IX e o recomandare în acest buget și care vă oferă soluții atractive în cazul în care vă doriți și o plită. În general, recomand produsele acestui producător deoarece sunt fiabile, de ultimă generație și prețurile sunt atractive.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu