Whirlpool AKP568IX, cuptor incorporabil de 65 l

Whirlpool AKP568IX e un cuptor incorporabil destul de bun și care merită încercat dacă vreți ceva mai deosebit în bucătărie pentru a vă impresiona musafirii. Nu e un electrocasnic doar elegant, ci și funcțional. Controlul electronic e prezent pe acesta și îi mărește funcționalitatea. Parcă e mai ușor de controlat atunci când are un ecran LCD care poate afișa diverse informații. Poate că pentru unii, designu său nu pare să fie suficient de reușit, atunci vă recomand serii mai performante dar care sunt și mai scumpe. În general, aparatele scumpe arată mai bine decât cele ieftine.

Probabil că veți ieși ceva mai scump cu incorporabile decât cu un aragaz, însă dacă aveți un aragaz deja și veți alege incorporabile, veți observa diferențele (mai multe funcții, rezultate mai bune, design ergonomic). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Capacitatea cuptorului e una de 65 litri, adică cât media. Deci se poate înțelege că există și cuptoare mai mari dar și mai mici. Eu prefer cele mai deoarece vin cu dotări mai bune și funcții suplimentare. Dintre funcțiile sale amintesc: iluminare interioară, decongelare, încălzire, ușă rece (are 2 straturi de sticlă), turbo grill etc. Nu le voi enumera pe toate deoarece e posibil să le știți deja din manualul său de instrucțiuni. Acesta are timer pentru cronometrarea mai bună a programului ales.

Accesoriile incluse sunt: suporturi telescopice, două tăvi coacere și un grătar. Prezintă și două caracteristici speciale: panou cu butoane rotative și amânare pornire (cunoscută și sub numele de programare întârziată). Dimensiunile sale sunt cele standard, iar pentru incorporare e bine să consultați manualul său. Deasemenea, ar fi recomandat să cumpărați întâi incorporabilele și apoi să comandați mobilierul pentru bucătărie (pentru a le  incorpora mai bine).

Plusuri: suporturile telescopice, design plăcut, fiabilitate, destule funcții, ușor de folosit etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool AKP568IX e o alegere bună dacă vreți o bucătărie cu incorporabile și trebuie luată în considerare și o plită incorporabilă. Puteți alege una cu gaz, una electrică ori una electrică cu inducție. A treia variantă e cea mai scumpă dar aceea oferă și cel mai bun randament.

Te-ar mai putea interesa