Whirlpool AKP565/IX, cuptor electric la promoție

În momentul de față există o promoție tare numită „Primesti pana la 300 lei reducere la toate incorporabilele Whirlpool” prin care poți lua cuptorul incorporabil Whirlpool AKP565/IX cu o economie de 200 lei. Promoția e valabilă în perioada 24.04.2013-7.05.2013.
La alte magazine Whirlpool AKP 565 IX vine la 1199 lei și în mod normal și la magazinul care e promoția tot acest preț are. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi nu cred că e prea mult și eu zic să profitați de promoție.

Aspect

Se poate vedea că e un model de culoare inox cu un panou de comandă ușor accesibil și modern, fiind unul mecanic. Ușa e una din sticlă, dar nu trebuie să vă faceți griji cu referire că se sparge deoarece are un geam de protecție realizat din două straturi.

Aparatul

Aparatul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

AKP565/IX vine cu un volum de 56 litri care nu e deloc mic, iar greutatea aparatului incorporabil e de 34 kilograme. E un model multifuncțional și e foarte ușor de folosit deoarece se alimentează electric, deci nu aveți treabă cu gazul.
Dacă afară nu e vreme frumoasă și aveți poftă de un grătar atunci acest lucru e posibil deoarece are grill integrat, iar mâncarea se va face uniform deoarece aparatul are ventilator.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la promoție, ceea ce înseamnă un preț temporar redus față de cât costa anterior; garanția e bună; consumul de curent e unul caracteristic clasei de eficiență energetică A; e un aparat sigur, având chiar și geam de protecție cu două straturi; vine cu accesorii cum ar fi grătar combi și tigaie universală.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează un cuptor care poate fi incorporat atunci acest model ar fi recomandarea mea. E și propice să-l achiziționezi acum datorită reducerii de 200 lei care e valabilă până la începutul lunii mai. Deci, profită!

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu