Whirlpool AKP565/IX, cuptor electric la promoție

În momentul de față există o promoție tare numită „Primesti pana la 300 lei reducere la toate incorporabilele Whirlpool” prin care poți lua cuptorul incorporabil Whirlpool AKP565/IX cu o economie de 200 lei. Promoția e valabilă în perioada 24.04.2013-7.05.2013.
La alte magazine Whirlpool AKP 565 IX vine la 1199 lei și în mod normal și la magazinul care e promoția tot acest preț are. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că e prea mult și eu zic să profitați de promoție.

Aspect

Se poate vedea că e un model de culoare inox cu un panou de comandă ușor accesibil și modern, fiind unul mecanic. Ușa e una din sticlă, dar nu trebuie să vă faceți griji cu referire că se sparge deoarece are un geam de protecție realizat din două straturi.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

AKP565/IX vine cu un volum de 56 litri care nu e deloc mic, iar greutatea aparatului incorporabil e de 34 kilograme. E un model multifuncțional și e foarte ușor de folosit deoarece se alimentează electric, deci nu aveți treabă cu gazul.
Dacă afară nu e vreme frumoasă și aveți poftă de un grătar atunci acest lucru e posibil deoarece are grill integrat, iar mâncarea se va face uniform deoarece aparatul are ventilator.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la promoție, ceea ce înseamnă un preț temporar redus față de cât costa anterior; garanția e bună; consumul de curent e unul caracteristic clasei de eficiență energetică A; e un aparat sigur, având chiar și geam de protecție cu două straturi; vine cu accesorii cum ar fi grătar combi și tigaie universală.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează un cuptor care poate fi incorporat atunci acest model ar fi recomandarea mea. E și propice să-l achiziționezi acum datorită reducerii de 200 lei care e valabilă până la începutul lunii mai. Deci, profită!

Te-ar mai putea interesa