Whirlpool AKP461NB

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP461NB e unul dintre cele mai bune modele de pe piață în acel buget. Spun asta pentru că dispune de toate funcțiile și dotările necesare, mai puțin ghidaje telescopice sau tăvi culisante. Bineînțeles această dotare se găsește doar pe modelele mai scumpe și nu e dotare care v-ar ajuta cu mult. Pe scurt, e un model electric, are grill, clasa A și finisaj pe negru. Dacă v-ați cumpărat un nou mobilier pentru bucătărie și vă doriți o bucătărie modernă, puteți lua acest cuptor alături de plita cu gaz inclusă în acel pachet promo. Vă recomand acest pachet deoarece veți beneficia de o reducere de 200 lei, iar plita e una premium adică are suprafață din sticlă neagră. Dacă vă doriți o plită mai accesibilă, alegerea e a voastră. Cuptorul AKP461NB are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Nu e vorba de un cuptor foarte mare (65 litri) ci de unul de 55 litri dar și așa e mai spațios decât cuptorul unui aragaz. Eficiența energetică e A care înseamnă că are un consum decent în timpul funcționării sale. E dotat cu un ecran LED, control electronic (timer), grill, geam cu 3 straturi (majoritatea au 2 straturi) și 12 funcții. Deci vine cu un număr foarte mare de funcții care cu siguranță vor fi de folos. Pe partea de funcții are: menținere cald, treaptă pentru pizza, grill cu suprafață mare, funcție decongelare, iluminare interioară, sistem ușă rece și încălzire rapidă. Tăvile incluse sunt trei și acest lucru îl putem considera ca un plus având în vedere că majoritatea cuptoarelor vin doar cu 1 sau două tăvi.

Spre deosebire de alte modele, arată mult mai bine și se potrivește perfect cu orice mobilier. Spun asta pentru că negrul se asortează cu oricare altă culoare. Whirlpool AKP461NB are suficiente funcții și dotări pentru cât costă și de aceea îl recomand.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcție pentru pizza, are un design reușit, ușă cu trei straturi, control electronic, primiți 3 tăvi pentru coacere și altele.

Minusuri: îi lipsește funcția de autocurățare.

Concluzie

Chiar dacă nu vă doriți acea plită, vă recomand o plită tot pe negru pentru ca să se asorteze. Trebuie să știți că una cu sticlă vitroceramică se curăță foarte ușor și are un design deosebit. Chiar dacă are câteva minusuri, Whirlpool AKP461NB e o alegere bună deoarece e eficient, e ușor de folosit, fiabil și arată bine.

Te-ar mai putea interesa