Whirlpool AKP258IX

Acest cuptor incorporabil Whirlpool AKP258IX e unul electric, dotat cu grill, Clasa A, volum de 60 l, timer (mecanic) și e pe culoarea inox. E un cuptor destul de accesibil motiv pentru care cred că v-ar interesa și în special că vine la un pachet promo cu plită incorporabilă (cu gaz). Acest pachet promoțional vă ajută să economisiți bani și timp, oferindu-vă o soluție decentă pentru o bucătărie modernă. Are un aspect plăcut în special că e pe culoare inox ca și plita. Volumul său e mai mult decât satisfăcător chiar și pentru cei pretențioși. Modelul de cuptor AKP258IX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

E unul dintre acele cuptoare care își fac bine treaba în bucătărie și puteți găsi cantități mari de mâncare datorită volumului său de 60 litri. Pentru că e un cuptor electric, ar fi bine să aveți o priză în apropiere. Controlul cuptorului e bineînțeles mecanic având în vedere că în mijloc are un buton rotund și nu un ecran LED cu câteva butoane. Deci beneficiază și de un timer mecanic, grill și 6 funcții. Dacă aveți nevoie și de un rotisor, atunci ar trebui să optați pentru un alt model, iar în caz contrar, acesta ar fi o alegere inteligentă.

Pe partea de funcții și programe are: dospire, blocare acces copii, grill cu suprafață mare, convecție aer fierbinte, oprire automată, iluminare interioară și sistem ușă rece (are două straturi din sticlă). Veți primi și două accesorii: tavă pentru coacere și grătar combi. Acestea le veți găsi cam la toate cuptoarele însă altele (mai scumpe) vin cu mai multe tăvi și ghidaje telescopice (tăvile pot fi scoase mai ușor). Alte caracteristici ale sale ar fi: grătarul rabatabil, termostat cu siguranță. Whirlpool AKP258IX poate fi instalat cu ușurință însă instalarea trebuie făcute de o persoană cu anumite priceperi deci nu fie chiar amator.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț foarte atractiv, un design plăcut, e ușor de folosit și eficient.

Minusuri: nu are ventilator.

Concluzie

Acest cuptor de tip incorporabil Whirlpool AKP258IX e un aparat electrocasnic care poate fi de folos și care nu necesită vreo butelie cu gaz, doar plita aceea. Nu vă oprește nimeni să optați pentru altă plită, poate doriți una vitroceramică cu gaz/electrică deoarece sunt mai ușor de curățat. Însă acele plită nu sunt la fel de accesibile ca cea din promoție și nu beneficiază de reduceri.

Te-ar mai putea interesa