Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool AKP255JA, cuptor incorporabil Retro

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP255JA e unul cu design Retro/Rustic, adică vechi, dar se adresează dor celor care vor o bucătărie elegantă. Mulți optează pentru variantele cuptor+plită deoarece nu au suficient spațiu pentru un aragaz, iar funcționalitatea unor astfel de aparate e mai mare. Chiar și performanțele sunt superioare, iar finisajele sunt pe o culoare plăcute – crem. Nu ar trebui să neglijați electrocasnicele care sunt oferite ca și un pachet promo, deoarece ambele pot fi de folos și economisi bani. Alături de acest cuptor, vă recomand doar acea plită cu gaz deoarece designul e același.

Cu siguranță nu e singurul cuptor incorporabil, doar că nu toate arată la fel. Plita recomandată dă un randament destul de ridicat fiind pe gaz, iar butoanele sunt dispuse frontal, pentru a fi mai la îndemână. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Cuptorul

Cuptorul

Ca oricare alt electrocasnic cu design Retro, nici acesta nu are un control electronic și e normal să fie așa. Cum ar arăta un electrocasnic cu design în stil vechi și cu un ecran digital? Bineînțeles, controlul e mecanic iar timerul e și el tot mecanic. Selectare programului, temperaturii etc. se pot face prin intermediul a celor 3 butoane poziționate mai sus.

Mânerul are o formă și culoare interesantă. Capacitatea sa joacă un rol important în cazul în care gătiți des și pentru toată familia ori toți prietenii. E vorba de un volum net de 60 litri și cam majoritatea cuptoarelor au o capacitate similară. Consumul de energie e corespunzător motiv pentru care dispune de o clasă de eficiență A (mai precis, 1.1 kWh). Pe partea de funcții are cam ce ar avea nevoie, iar în total sunt 8 funcții. Ca și funcții și programe speciale are: iluminare interioară, sistem ușă rece și gril rabatabil. Are doar tava de coacere incluse, iar alte cuptoare oferă și alte tipuri de tăvi.

Plusuri: are ușă rece cu sticlă, culoare plăcută – crem, ușor de folosit, preț atractiv dacă aveți nevoie de ambele electrocasnice (eu doar așa vi le recomand), fiabilitate și volumul generos.
Minusuri: nu oricine și le permite.

Whirlpool AKP255JA e o recomandare și e bine să țineți cont și de brand, deoarece în spatele unor branduri se află o lungă experiență în domeniul electrocasnicelor. Cu siguranță incorporabile cu design modern ar fi mai ieftine, dar pentru cei care au un mobilier rustic/retro, doar astfel de electrocasnice se potrivesc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu