Whirlpool AKP135IX/05, cuptor incorporabil AK P135 IX

Cuptoarele Whirlpool sunt recunoscute pentru incredibila fiabilitate de care dau dovadă, iar un astfel de cuptor incorporabil e Whirlpool AKP135IX/05 (AK P135 IX). E un model pe curent electric care dispune de grill, iar clasa de eficiență energetic e A… lucru care presupune un consum mic de curent. Eu aș recomanda un astfel de model cuiva care nu vrea să se complice cu butelii sau prea multe setări (cum e la modelele mai scumpe).
Nici nu arată rău, acest lucru putând fi văzut și în imaginea de alături. Din imagine o să se poată vedea că dispune de un panou de comandă simplu de utilizat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care arată bine și care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre preparatul mâncării preferate.

Cuptorul
Cuptorul

Pe partea de specificații acest model are o capacitate de 56 de litri (lucru care o să ajute să preparați chiar și mâncare mare), control mecanic, grill și multe funcții.
Montajul nu e deloc complicat deoarece nu e nevoie să-l conectați la gaz, ci doar la curent. Iar, greutatea mică de 32 kilograme o să vă ajute să-l amplasați fără probleme.

Lucrurile pozitive la acest model sunt aspectul premium, nivelul mic de zgomot, consumul mic de energie electrică și capabilitatea de a face grill. nu trebuie neglijat nici faptul că nu face mult zgomot atunci când îl utilizăm deoarece are un nivel de zgomot de 40 decibeli. Lucrurile care ar fi putut sta mai bine ar fi prezența rotisorului și mai multe funcții decât cele 4 care sunt deja prezente.

În rest, acest model e unul care nu doar arată bine, ci o să vă ajute să preparați mâncărurile preferate cu un efort minim. Înainte de utilizarea sa eu aș recomanda să citiți manualul așa încât să vă familiarizați cu funcțiile sale și eventual cu treptele cuptorului deoarece pentru fiecare fel de mâncare există o treaptă. Iar, dacă nu setați una bună atunci riscați ca prăjitura să nu se coacă ori să se ardă.

Te-ar mai putea interesa