Whirlpool AKP 745 IX, cuptor incorporabil cu butoane Push Push

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 745 IX e unul dintre cele mai apreciate modele de pe piață deoarece e un model multifuncțional la un preț foarte atractiv. Merită să optați pentru pachetul promo cuptor cu plită incorporabilă deoarece veți economisi și mai mulți bani, dar numai dacă aveți posibilitatea racordării plitei la gaz. Nu are un control complet digital dar nici nu cred că vă deranjează, butoanele pentru selectarea funcțiilor de încălzire pot fi folosite doar dacă le apăsați (pictogramele funcțiilor sunt pe marginea butonului).

După cum am zis, nu e nevoie de un buget foarte mare și un aragaz mixt chiar nu se compară cu aceste aparate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă ați mai avut un cuptor similar dar nu cu multe dotări, ei bine, dimensiunile de instalare sunt aceleași, adică nu trebuie un mobilier diferit. Doar secțiunea pentru plita incorporabilă poate fi diferită, de aceea cuptorul poate fi achiziționat separat. Volumul interior depinde de construcția aparatului, iar ala acesta e generos – 65 de litri.

Un model cu atât de multe dotări are un design premium, adică e vorba de suprafețe pe inox cu tratament antiamprentă. Clasa de eficiență A e oferită pentru un consum de energie de energie de numai 0.85 kW/h. Nu cred că interesează pe cineva consumul anual că doar nu-l folosiți non stop.

Păreri pro și contra

Chiar nu merită să luați cel mai accesibil cuptor de pe piață pentru o diferență  de preț atât de mică. Ideea e că aceste aparate au avansat destul de mult, motiv pentru care oricine își poate permite un aparat incorporabil iar un aragaz nu e la fel de elegant. Veți vedea cuptoare incorporabile de la 600 lei, dar un cuptor adevărat are convecție, numeroase alte funcții de gătit, finisaj antiamprentă și clasă de eficiență A. În pachet sunt incluse suporturile telescopice care ușurează scoaterea tăvii.

Pentru cei care sunt mai pretențioși sau poate că nu nu vor o plită pe gaz, le recomand o plită cu inducție alături de acest Whirlpool AKP 745 IX. În clipul video de jos sunt prezentate principalele caracteristici ale acestui aparat și cred că le știți deja, de aceea și vă doriți acest model.

Te-ar mai putea interesa