Whirlpool AKP 568 IX, cuptor incorporabil la curent

Whirlpool AKP 568 IX e un model nou de cuptor care poate fi incorporat care se alimentează la rețeaua electrică, deci s-ar putea spune că are aprindere electrică. Este un model premium, iar dovadă o fac cele 9 funcții, suportul pentru grill, autocurățarea și materialele de calitate din care e făcut.
Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat destinat unei bucătării moderne care are 2 ani garanție minim (poate fi extinsă prin serviciul garanția extra întâlnit la majoritatea magazinelor online).

Aspect

Arată bine, iar culoarea e una inox pe care nu se văd amprentele deoarece e inox antiamprentă. Cred că se potrivește de minune cu o plită pe gaz Whirlpool AKR360IX sau cu una electrică Whirlpool AKT 809 NE. Se poate vedea că arată excelent și din acestă cauză se va integra perfect în bucătăria dvs.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul AKP 568 IX are o capacitate de 60 de litri care e una normală, iar în partea superioară are un panou de comandă modern cu display LED. Geamul e unul cu două straturi, iar la interior beneficiază de ventilator care va ajuta ca mâncarea să se facă uniform. Dacă vă place grătarul atunci o să fiți încântați de vestea că are așa ceva incorporat, și nu e vorba despre orice grătar, ci unul cu suprafață mare.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; poți atașa extragaranție; vine cu multe funcții; vine cu diferite accesorii printre care se numără tava de coacere; vine cu pornire întârziată; dimensiunile sunt unele normale; vine cu un consum mic de curent deoarece beneficiază de clasa de eficiență energetică A.
Contra: nimic.

Concluzie

Sunt multe modele de cuptoare (care pot fi incorporate) pe piață, dar acesta e unul cu niște calități foarte bune. Nu vine cu funcție pizza și nici cu caracteristic de care nu ai nevoie, ci doar cu ce e mai important. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece e un aparat modern și ergonomic în același timp.

Te-ar mai putea interesa