Whirlpool AKP 567/IX/0, cuptor electric cu 9 funcții

Whirlpool AKP 567/IX/0 e un cuptor modern care a apărut pe piața din România pe la începutul lui 2013. Se evidențiază prin faptul că e un model electric cu consum modest, funcțiile multiple și capacitatea mare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu-i deloc mare… în opinia mea. Normal că banii nu o să-i aruncați pe fereastră deoarece vine la pachet doar cu ce e mai util, deci nu o să aibă funcție/treaptă pizza.

Aspect

Se poate vedea din poza de alături cum se prezintă acest model, adică excelent. Din această cauză eu aș recomanda și o plită electrică – Whirlpool AKT 809 NE. Culoarea cuptorului de față e una inox care are caracteristica antiamprentă, adică nu se văd amprentele.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

AKP 567/IX/0 e un model electric care beneficiază de timer, grill și 9 funcții foarte utile. Mâncarea se va face rapid și uniform deoarece cuptorul are ventilator și beneficiază de încălzire inferioară. Vine și cu funcția de pornire întârziată, dar eu nu pot spune că mie mi-ar fi de folos la ceva pentru că nu sunt o persoană care lasă aparatura electrocasnică nesupravegheată.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu costă prea mult; raportul dintre preț și calitate e unul bun; grătarul e unul combi, deci are întrebuințări multiple; beneficiază de o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult… dacă doriți; consumul de curent e unul mic, dovadă o face clasa A de eficiență energetică care îi e atribuită.
Contra: nu are rotisor.

Concluzie

Modelul de față e unul recomandat acelora care vor să-și amenajeze o bucătărie ca în filme și au banii necesari acestui lucru. E bună pentru acasă cât și într-un restaurant mic deoarece prețul nu e chiar așa de mare, iar funcțiile sunt utile chiar și unui profesionist.
Instalarea sa nu e deloc complicată, fiind la fel de simplă precum utilizarea. Dacă nu vă descurcați cu ceva atunci trebuie știut că aparatul are la pachet manuale de utilizare și instalare care vă vor ghida.

Lasă un comentariu