Whirlpool AKP 565 IX, cuptor cu 5 funcții

Whirlpool AKP 565 IX e un cuptor incorporabil interesant în acest buget deoarece e spațios, are inox antiamprentă și control electronic cu butoane senzitive. Cu un volum mare puteți prepara multă mâncare însă datorită funcțiilor sale, nu veți putea prepara de exemplu două prăjituri în același timp. Aveți nevoie de un cuptor mai multifuncțional, adică care să ofere mai multe funcții. Deci diferența de preț dintre acesta și alte modele e justificată. Face parte dintr-o serie nouă care aduce un design similar pentru toate modelele, diferențe sunt doar la funcții și dotările speciale. Bineînțeles și prețul diferă, iar dacă nu vă place acest cuptor, avei din ce alege. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Poate fi ușor confundat cu alte modele dar funcțiile sunt diferite dar și alte caracteristici speciale.

Aparatul
Aparatul

Specificații tehnice

Ca la restul modelelor din această serie și acesta are un volum mare – 60 litri. Nu sunt multe cuptoare care să fie așa de spațioase însă era bine dacă venea cu funcții de încălzire superioară și inferioară. Dotările sale sunt: controlul electronic, timer, ecran LED, 5 funcții, grill și 2 geamuri de protecție. Am observat deasemenea și că nu vine cu ventilator. O astfel de dotare v-ar fi ajutat să gătiți mai uniform mâncarea. Chiar și niște ghidaje telescopice ar fi fost de folos, dar la un așa preț nu prea avem pretenții.

Pe partea defuncții și programe are: încălzire rapidă, sistem ușă rece, grill cu suprafață mare, decongelare și 2 funcții speciale (ceas și pornire întârziată). Deci se poate alege ora la care să pornească dar și să supravegheați mai bine cuptorul (datorită ceasului). Incorporarea nu e foarte ușoară deoarece trebuie să respectați dimensiunile din manualul său și deci e bine să luați aparatul înainte de a comanda mobilierul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată bine datorită culorii inox și a controlului electronic, volum mare, pornire întârziată etc.

Minusuri: puține funcții.

Concluzie

Acest Whirlpool AKP 565 IX e un aparat incorporabil reușit având în vedere că oferă atât de multe la un preț destul de bun. Îl recomand alături de o plită incorporabilă fie pe gaz fie electrică cu inducție, deoarece ambele oferă un randament ridicat, iar în funcție de buget și necesități, puteți face o alegere bună. Deasemenea o hotă de tip șemineu ar fi o alegere bună în special dacă vine cu sistem de evacuare prin recirculare (în cazul în care nu aveți posibilitatea de a introduce un burlan prin perete).

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu