Whirlpool AKP 560/IX/01, cuptor electric cu 12 funcții

Whirlpool AKP 560/IX/01 e un cuptor incorporabil care trebuie legat la rețeaua de electricitate pentru a funcționa în mod corespunzător, deci e un cuptor electric. Nu trebuie să vă faceți prea multe griji cu referire la consum deoarece are clasa A de eficiență energetică, iar prețul de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Aspect

Puteți că e un model de culoare inox despre care cred că s-ar potrivi de minune cu Whirlpool AKT 821 BA care e o plită electrică. Vine cu un panou de comandă mecanic reprezentat de 3 butoane și din această cauză nu veți avea probleme în a folosi eficient acest aparat.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul AKP 560/IX/01 e unul care are o capacitate mare de 65 litri, iar alimentarea cuptorului se face în mod electric, deci nu aveți nevoie de butelie. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la curent, deoarece cupă cum am zis la început, are un consum mic de curent. Datorită grill-ului integrat puteți prepara grătare atunci când afară nu e vreme frumoasă.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu garanție normală de 2 ani care poate fi extinsă cu ajutorul serviciului garanția extra; e realizat din materiale calitative, iar culoarea e una pe care nu se vede amprenta; vine cu accesorii cum ar fi două tăvi de coacere; printre numeroasele funcții are și una de decongelare așa încât să nu pierdeți cu orele până un aliment se decongelează în mod normal.
Contra: nu are rotisor, însă nu știu dacă acest lucru ar fi unul așa de important pentru dvs.

Concluzie

Dacă te interesează un cuptor de foarte bună calitate atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea. Când trebuie să cumpăr un aparat eu îl aleg pe unul cu brand puternic, funcțiile care le necesit și cu un preț accesibil. Iar, modelul de față ar fi unul ales pe acest principiu.

Te-ar mai putea interesa