Whirlpool AKP 559/IX/01, cuptor electric accesibil

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 559/IX/01 e un cuptor accesibil și care nu vine cu cine știe ce dotări speciale ori caracteristici tehnice. Spun asta deoarece în acest buget nu vine cu control electronic, ventilator sau cine știe de funcție specială. Dar se poate lăuda cu cele 10 funcții ale sale. Doar din poza de jos putem trage concluzia că nu are un control electronic ci doar unul mecanic, iar timerul e deasemenea unul mecanic. Alături de acesta vă recomand o plită incorporabilă dar nu cred că are vreo relevanță producătorul și o hotă telescopică/de tip șemineu (în funcție de alegerea voastră). Nu trebuie să apelați neapărat la rate fixe deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Poate da un plus de eleganță bucătăriei având în vedere cum arată și din păcate acel inox nu e unul cu antiamprentă.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum generos pentru cei care gătesc mult și mă refer la cei 60 de litri. Având în vedere că are o alimentare electrică vă recomand să-l instalați unde aveți și o priză iar dacă se poate să fie una ceramică. Clasa de eficiență e A ca la restul modelor în acest buget și care oglindește consumul său. Ca și dotări are: indicator LED, timer, grill, 10 funcții, geam cu 2 straturi de protecție, control mecanic (deci are doar butoane de tip push-up). Celelalte modele care oferă control electronic, au un ecran LED generos și butoane senzitive.

Pe partea de funcții are următoarele: încălzire rapidă, iluminare interioară, sistem ușă rece, încălzire inferioară și multe altele. Accesoriile incluse sunt cele standard adică: grătarul combi și cele două tăvi de coacere. Oferă mai multe caracteristici speciale decât alte cuptoare în același buget dar și caracteristici tehnice superioare cum e volumul și consumul de energie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv având în vedere ce oferă, volum e unul generos, arată bine datorită designului și culorii alese, vine cu o mulțime de funcții, ușor de folosit etc.

Minusuri: nu vine cu inox antiamprentă.

Concluzie

Acest Whirlpool AKP 559/IX/01 se adresează celor care vor un model funcțional adică să ofere multe funcții, un control mai ușor și multe dotări. Alternative sunt multe dar vă recomand cuptoarele acestui producător deoarece sunt fiabile și sunt variante chiar și cu inox antiamprentă, ventilator etc.

Lasă un comentariu